UMAG
Glede na to, da je to najcenejši hotel v Umagu, je kr v redu. Razen, če si želiš razkošja. Sobe so mi ble super v novejšem delu, sam nimajo balkonov (je pa starejši del hotela z balkoni, kjer so sobe bl tko-mene to ni motl, sva mela pa zato lep razgled).
Hrana kot povsod.
Osebje prijazno, razen ene ta stare 🙂
dragi moji . lordwales ima v 99 % prav.nis e nategnil ne z dobrno ne z topolšco, zakaj bi se potem moral z old fasion ** 2 zvezdici / prej ena / brez welkome drink in animacije / in brez tv / nategniti?
sem bil zelo zagret za sol umag, pa mi je prijazni gospod iz brd , z katerim sva bila novembra v topolšci prijazno razložil da v njihovem bazeni ni morske vode , da je bazen majhen , nima razkuževanja in da o kakršni koli animaciji ni ne duha ne sluha.
verjame , da z otkroki težiste k cenejšim hotelov, potem pojdite v monteo v rovinj , ki ima normalen bazen in animacijo.in tudi v sezoni nižje cene.samo ** 2 zvezdici !
grem v opatijo , če ne bo šlo drugače bom šele ob 6 zvečer tam / če ni iz kopra avtobusa za reko , pa tudi če je je predrag in da ga na kozini zamudim……………….. /
če potujete z vlakom:
pri odhodu ne rinite iz postaje nikamor, od doma pravočasno , pri odhodu prav tako.ni si vredno pokvarit počitnic.
glede na prijateljstvo z hrvaško gresta v reko samo 2 vlaka dnevno.popoldanski / 5 do treh iz ljubljane / je edina šansa.nazaj gre iz reke nekaj minut pred 1 !
vendar je 2 uri čakati v ilirski bistrici vredno / mislim d aimajo postajni bife se lepo usedite in spijte sok in preberite delo /
karto za hrvaško kupite v ilirski bistrici tako bo najceneje
*** hoteli / trije / v opatiji do 7 4 stanejo 4 penzione okoli 180 evrov / enoposteljna penzion /
lep pozdrav
lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.