Najdi forum

kampiranje

Ojla!

No, mi že zbiramo ideje za poletno kampiranje, najbrž nekje v srednji ali južni Dalmaciji.
Takole nej bi izgledalo: da je kamp ob plaži, da nam ni treba tovorit vseh stvari (bazenčki, rokavčki, kanglce, lopatke …), da ni preveč gužve (lani smo bili v Zatonu – katastrofa) – torej najraje kak privat kamp z 10-imi šotori. Ko sva bila sama, nama je bilo super v takem kampu na Korčuli, samo sedaj naju malo moti, da zvečer nimaš kam na sprehod, da v bližini ni niti trgovine, nobene restavracije in da plaža ni primerna za 2-letnika.

Torej, ima kdo kak nasvet za kamp: brez gužve, primeren za otročke, po možnosti v bližini kako mestece, kjer se zvečer lahko sprehajaš.

Lp, ajs

Kamp mali dubrovnik v Povljani na Pagu – mini privat kam zraven morja. Sploh ti ni treba na plažo vlačiti vseh stvari – ko se ti zahoče greš v vodo in prideš nazaj k šotoru v senco. idealno za majhne otroke. Kamp je tudi zelo čist, gazda je pa tudi kar faca.

Lep dan Tina

v zvezi s tem kampom bi rada povedala, da smo bili lansko leto tam in da smo se počutili kot v koncentracij. taborišču, gazda ima vse pod kontrolo, stalno se sprehaja po kampu ali pa opazuje iz svoje terase.prijazen je samo do svojih gostov
aja pozabila sem na čistilko, ki smo jo mi klicali pitbul- vsak ki je zapacal ploščice na wc-ju je bil deležen njene slabe volje, na koncu otroci sploh niso več upali sami na wc

Hvala za informacijo. Na Hrvaškem nismo kampirali že devet let, očitno nismo nič zamudili, verjetno tudi v naslednjih devetih letih ne bomo.

Glede čistilke bi jaz povedala samo to: moja mama jo je prijazno pozdravljala ko jo je srečala in je popolnoma uredu ženska. Moja familija je bila tudi pri njej doma, prodala jim je sir skoraj zastonj, ponudila da drugo leto počitnice preživijo pri njej za pol cene … in povedala da sovraži vse ki so do nje arogantni in se obnašajo kot da nje ni tam, sigurno pa ne mara takih ljudi, ki ji govorijo pitbul!!!!!! Aja psa so lahko tuširali tam pri WC šefe jim je dal cev in so ga lepo skopal.

Če si prijazen prijaznost sprejemaš od drugih ljudi in zato se moja družina tam ni počutila kot v taborišču – ker so se razumeli z vsemi in ker niso vzvišeni – to pa je pomanjkljivost premnogih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close