viza za GANO!
No za vse tiste, ki ali ne znate ali pa nočete po tem forumu kakšno staro temo najti:
—————————————————————————————————————————-
Avtor: Gilbert
Datum: 18-06-03 10:05
Hi,
For all interested in visiting Ghana,contact me.I represent the Embassy of Ghana in Slovenia.
Address:gibimeznar@yahoo.com,tel:031-537587
Gilbert Meznar.
—————————————————————————————————————————–
Drugič pa prosim malo preverite stare teme…. ni težko….. :))
Brez zamere!
LP
A
🙂 Charly hvala.. Veš, sem bolj takšen tip – vedno po liniji najmanjšega napora.
Ma, s časoma bi šla tudi sama preveriti starejša sporočila, vendar mi je škoda časa, če je slučajno že kdo drugi to izbrskal 🙂
Imam pa tudi grdo navado, da vedno puščam vse na zadnji trenutek.. In tudi vizo si bova najbrž naredila zadnje možne ure.. Tako si adrenalinsko popestrim svoje življenje! 😉
Hvala še enkrat!
papa,
MiKkA
Charly ne zgublat živce z nami lenuhi . Jaz osebno sem šla preverjat stara sporočila in našla gilberta. Jaz bi rabla 4 vize za Gano pa je njegova cena 15000,00 SIT po vizi! Je mal pretirano glede na to da je nekdo na forumu omenil samo 10EUR.
Torej vize gremo iskat sami ali po pošti…
Torej MIKKA info kako najceneje do vize sledi v nekaj dnevih ker jaz nameravam v Gano že naslednji mesec…
Pozdrav!
R
Mislim, da on zahteva da njemu plačate vlak do Rima… in če si sama se ti res splača da greš sama v RIm, tako še Rim vidiš zraven. Če pa vas je več se pa tisti strošek lepo porazdeli…. tako je vsaj bilo takrat ko sem se jaz zanimal… mogoče je pa res sedaj spremenil to…. :((
Drugače pa vsi tisti ki greste v Gano in boste se ustavili tudi v Cape Coast mestu mi prosim prozdravite…. RASEZE-a…. mislim da če vprašate po njemu v mestu vas bo vsak tja napotil….. on je en umetnik…. regee pevec…. faca…
LP
A
Ja, jaz sem klicala v Rim na veleposlaništvo, pa NE GRE po navadni pošti, edino z DHL-om (ker kao ne zaupajo poštarjem), kar pa ni ravno poceni. Do Rima je res samo 6000 SIT, samo za nazaj je pa okrog 24.000 SIT. Zračunaj si sama, kaj se ti bolj splača, je pa res, da ponavadi v paketu z Gilbertovo vizo dobiš tudi rezervacijo prijetnega in poceni hotela v Accri in pa prevoz od letališča (kjer zna biti pravi kaos) do mesta, če imaš pa srečo, pa še nazaj (zastonj).
Vize pa veljajo toliko časa, za kolikor zaprosiš, največ pa za 3 mesece. S tem ni v Rimu nobenih problemov, zna pa biti problem v Accri na letališču, ker zelo radi zaslužijo s pretečenimi vizumi in ti ponavadi vedno dajo štempelj (s katerim potrdijo veljavnost vize) za krajši čas, kot ti velja viza, ki jo izdajo v Rimu. Me sicer nismo imele problemov, ker smo bile tam 1 mesec (viza iz Rima nam je veljala 45 dni, v Gani so nam jo štempljali za 90 dni), druga dva Slovenca, ki sta se sočasno z nami odpravljala domov, pa sta imela vizo iz Rima za 90 dni, pa so jim jo v Gani štempljali za 45 dni!!! Pa sta plačala kazen… LP Maja
Nam tudi ni povedal! Šele ko nam je vrnil potne liste z vizo in smo se z njim še malo zadebatirale (človek je ful faca), nam je omenil to možnost. Seveda se nismo preveč branile 😉 Povprašajte ga, se splača! Tip, ki nas je prišel iskat na letališče, je študiral v Sloveniji, pa še žurat smo ga šle z njim in njegovimi prijatelji! Edino, kar vas mogoče lahko doleti (kot povračilo), je dodatna prtljaga (stare cunje in čevlji) za njegove prijatelje v Gani… LP Maja
Forum je zaprt za komentiranje.