Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice plavanje z DELFINI

plavanje z DELFINI

A mogoče kdo ve kje se da plavti z DELFINI v naravnem okolju?Moja izkušnja iz NOVE ZELANDIJE JE FANTASTIČNA!!

Monkey Mia (Western Australia).Če te res tako zelo veseli.

hvala za prijznost

v monkey mia se z delfini ne plava, ampak jih lahko samo hraniš, če ti to dovoli ranger.

če hočeš z njimi plavat (v zahodni avstraliji), pojdi v geraldton…

drgač pa je kolega tud v mehiki uživu v tej enkratni izkušnji

a mogoče ves kje v Mehiki?

v mehiki lahko plavaš z delfini na Jukatanu in sicer v dveh velikih parkih (xcaret in še enem blizu playe del carmen). Delfini so sicer v naravnem okolju, lagunah, prirejenih za turiste in izbiraš lahko med različnimi programi (kaj bi rad počel z delfini) in seveda različnimi cenami.

Tamchi

A tako!Jaz sem plaval z Delfini katere smo nakljucno srecali,oz. smo jih iskali!Nikjer nisem zasledil taksnega nacina razen v Kaikuri NZ.To je bilo res neprisiljeno iz obeh strani in taksno izkusnjo bi zelel ponoviti.Plaval sem z Dusky dolphins vrsta delfinov,ki so zelo zivahni in radovedni,pa tudi manjsi in drucne oblike in barve.

Bayron Bay, NSW Australia.
Je dosti delfinov, ki pogosto pridejo skoraj do obale in lahko plavaš z njimi.

Joe

Tako je!

sem bil v byron bayu pa na žalost nisem imel te sreče…

kar se pa mehike tiča pa mislim, da je kolega našel en plac na pacifiški obali sam nisem ziher, ga bom vprašal pa odgovoril – blo pa je v naravi, sredi pm…

V MEHIKI JE V KALIFORNIJSKEM ZALIVU NARODNI PARK, KJER NE PLAVAŠ Z DELFINI, TEMVEČ Z NEKO VRSTO MORSKIH PSOV – POZABIL SEM IME. NISO NEVARNI, SO PA (KAO?) PROSTI – NISO ZAPRTI. AMPAK BAJE JIH JE TOLIKO, DA NI PROBLEM, VEDNO JIH LAHKO SREČAŠ. JE PA PRECEJ ZASOLJEN PREVOZ DO TAM – PRIPELJEJO TE S ČOLNOM

LP

BV

kaj je s tabo bojanv? A SI GLUH!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close