Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice najugodnejša ponudba let.kart?

najugodnejša ponudba let.kart?

zanima me kje bi se dalo dobiti ugodna varianta letalske karte za Gano-Accra?

STA Ljubljana! Lani junija bil v Gani 20 dni. Karta za Accro je bila pa iz Zuricha preko Lagosa (Nigerija) in je stala mislim da okrog 145kSIT (s popustom do 25 let) – letel je pa SwissAir….
LP
A

Kako pa si potoval do Zuricha? In pa zanima me tud če rabimo vizo za Gano -kolk stane in kje se da dobit in seveda če zahtevajo kakšna obvezna cepljenja!

Hvala in lp

Do Zuricha sem šel s SwissAir-om prav tako. Ja sorry, sem ti pozabu povedat da je to bla cena za let iz LJ – torej LJ-Zurich-Lagos-Accra. Sem čist pozabu, ker sem šel v Zurich en dan prej in potem pri enih frendih v Zurichu prespal!
Za Gano rabimo vizo. Jaz sem jo dobil v Namibiji, ker sem pač en mesec prej tam bil. Drugače pa pobrskaj po temah, kjer se javlja en Gilbert (ganec, ki delav LJ), ki vsak mesec gre v Rim, kjer je Ganska ambasada. Točne cene za vizo v Rimu ne vem, vem pa da sem jo takrat v Namibiji dobil za pol cene kot je bila v Rimu.
Cepljenja? Ja, sicer piše da so obvezna, sam na letališču niso preverjali. Jaz sem bil cepljen za rumeno mrzlico in hepatitis.
LP
a

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close