Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TRIJE OTROCI POLETI

TRIJE OTROCI POLETI

Hojla,
rada bi kakšen predlog, kam s tremi majhnimi otroci na morje PA TO NI HRVAŠAKA. Šli bi za 14 dni, lahko tudiu z avionom……KAM???!!! Pomagajte, prosim in hvala!

Bolgarija – Zlati peski. Sem bila lani in blazno uživala. Peščene plaže , veliko zabave, hoteli od 2 do 5 * . Popusti za otroke. Veliko možnosti za izlete in ugodno nakupovanje. Veliko igrišč, v Varni zelo velik park z raznimi atrakcijami za otroke po smešno nizkih cenah (lani je bila vsaka vožnja 120 sit).Priporočam ogled Delfinarija, akvarija, eksotičnega živalskega vrta.

Jaz ti predlagam Sicilijo, mestece Cefalu – prijetno za sprehode, smo pa bili v apartmajih malo izven mesta, s privat peščeno plažo – idealno za otroke in odrasle pa niti ni bilo tako zelo turistično, lp

jesenik / grafenberk /
cz

Ampak Lord – ko se pa ti v nekaj zapičiš si pa res tečen.
Te lahko vprašam po izobrazbi?

LP Agent

BDW: Cefalu je lepo mesto (zaliv v podobi device Marije z Jezuščkom v naročju…) a če se odpravljate na lepo budget varianto vam predlagam kamping po Corsici. Če so le otroci dovolj veliki.
Drugače pa tudi v Turčiji lepo poskrbijo za zabavo vaših otrok!!!

LP Agent

… na siciliji je lepo Cefalu je ok … ampak je bogu za hrbtom :))) malo mestece … če boste z avtom in se boste vozili po otoku je ok … drugače je tam za 14 dni kar malo huda 🙂 … če vas zanima grška in rimska antična zgodovina … je sicilija idealna 🙂

če kampirate je drugače … se lahko malo selite po siciliji … je lepa … vendar je meni korzika precej lepša … lepše plaže in lepša pokrajna.
če so vam všeč peščene plaže … potem je Korzika za vas 🙂

do korzike potujete s svojim avtom … 5ur do Livorna + 4 ure trajekta … je pa tam nujno potrebno imeti svoj avto … ker drugače nisi mobilen … kar je pa za korziko škoda … razen če rentaš …

lp,
B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close