Najdi forum

TRAS SIBIRSKA

ZDRAVO!A MOGOČE KDO VE KJE LAHKO KUPIM KARTO MOSKVA- ULAMBATOR.

Mislim da je že bila ena tema na to vprašanje…. v njej nisem sodeloval zato ne vem kaj in kako, sam če malo poiščeš po forumu jo boš našel.
A

Kdaj pa imaš namen potovat v Mongolijo?

Zadnja sprememba (02-02-04 13:42)

Živjo Grega
Kdaj se pa odpravljaš v Mongolijo?
Jaz imam v načrtu,da grem s transibirsko v drugi polovici aprila!
Piši na:
zoranfurman@hotmail.com
lp

NE VEM SE !ZBIRAM MED AFRIKO-KILIMANDZARO,ARGENTINA ,PERU-TITIKAKA IN TIBET MT.KAILAS.

LP G

Haj!
kolikor vem, ja najbližje mesto Budimpešta na železniški postaji, ravno tako ti jih preskrbijo na turističnih agencijah.

Sam sem nameraval to traso lani, odpadla je, nameravam jo pa čez 2 leti – z avtom do Irkutska in nazaj.

Ko sem se zanimal, mi je bilo povedano, da ni priporočljivo iti s transsibirko od začetka do kraja. Od Moskve do Irkutska je (baje) precejšnja gneča, gor je cel kup raznih prodajalcev vsega mogočega, pa še pokrajina je dolgočasna.

Bolj so priporočili letalsko linijo Moskva – Irkutsk, nato pa naprej vlak, pokrajina do Habarovska je čudovita, pa še utrujen in razdražen nisi od vseh zaslužkarjev, ki te obletavajo. In predvsem, nič ne zamudiš.

Notranji leti v Rusiji so pa tudi poceni. Res pa je, da to pomeni malo več organizacijskih naporov, saj ti tega ne bi naredil nihče v agencijah.

Prihraniš 4 dni vožnje, razlike v ceni pa ni toliko, mogoče 50 USD.

lp

bv

In čas odhoda (okviren)? Jaz ciljam za julij/avgust bližnji (Libanon/Sirija/Jordanija) ali “srednji” (Pakistan) vzhod. Se pa zelo zanimam tudi za afriko [Zimbabve/Zambija/Bocvana/Namibija ali pa Tanzanija (Kilimandzaro)] in pa Mongolijo. Odlocil se bom pa nekje marca/aprila. Vse je pa odvisno kako bo s sopotniki. Če bojo, za kam bojo,…
A

Zadnja sprememba (02-02-04 16:22)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close