otok Krk
na krk hodmo že 10 let, sicer niti v šilo niti v baško (kjer so res peščene plaže) ampak prav v mesto krk. z baško mam velik izkušenj in ti loh pravim da je plaža dolga, peščena, torej za malčke idealna. majo še neke tobogane in podobne zanimivosti, je pa še neki slabih stvari: v baški ~vedno~ piha, zato so pogosto tudi valovi visoki (morda niti ne tok primerno za malčka?), zelo malo je naravne sence (na plaži je praktično ni), pa če planirate ostati v kampu je tut bl slabo s senco (kar zna bit precej nadležno še posebej če ste z majhnimi otroci). za hotele pa nevem… sicer pa dobra stvar krka je to da je blizu in se ni treba 7 ur vozit koker v dalmacijo…
Plaza v baski je res dolga, vendar kaj posebej pescena za gradnjo gradov ni, vsaj ne v celotni dolzini, mislim da na skrajnem desnem delu malo bolj. Koliko se je jaz spominjam, je vsaj v vecjem delu posuta z drobnimi kamni, ki kar fajn pikajo.
Tudi nekih posebno velikih valov v zadnjih letih kar sem tam bil ni bilo.
Drugace je po mojem bolj idealna plaza za gradnjo gradov za malcke v loparju na rabu, ki pa je res malo juzneje od krka. Tam je voda plitva dalec na okoli in prava mivka, kjer pa res z uzitkom hodis. Slaba stran pa je, da povsod pada, tudi ko se vrnes v apartma, hotel ….
Forum je zaprt za komentiranje.