Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Maldivi-kdor je že bil?

Maldivi-kdor je že bil?

Mi lahko svetujete, kje naj se lotim iskanja paketa let.+hotel in koliko ste plačali za oboje(katere net.strani?). Gledam razne ponudbe in nekako še nimam predstave, za koliko denarja bi se dalo to dvoje “pod streho spravit”. Predvsem pa, koliko ste plačali za paket, da bom imela predstavo, to, da bomo tam zapravili še ogromno mi je že jasno :-(.
Že vnaprej hvala za info..

Nekje sem vidla da je samo karta do maldivov 170 000!Hotel pa odvisno, kaksen za kako dolgo…

“Predvsem pa, koliko ste plačali za paket, da bom imela predstavo, to, da bomo tam zapravili še ogromno mi je že jasno :-(.” —> Zakaj zalostni “smajli”?ko gres enkrat tak dalec ti ne sme bit skoda denarja, kr na Maldive ne gres ravno vsako leto ;))

Drugac pa poglej na internetu npr. http://www.odklop.com

Poglej nekaj postov niže!

Sem pogledala nekaj postov niže. Sprašujem zato, ker se mi zdi nemogoče, za tako malo denarja, kot je napisano spodaj tole najt. Čeprav mi nista odgovorili, vseeno hvala. Morda kdo, ki ima konkreten odgovor? Zanimajo me konkretni podatki s čim manj vrednostnimi sodbami. Hvala in l.p. Ela

Predlagam, da se odpraviš na Thalatto in izbereš nekaj iz nemških katalogov. Ogromno izbire imaš ali pa še bolje last minute varianto. Letalo plus hotel lahko računaš že za 270.000,00….kar je ugodno saj je sedaj tam glavna sezona. Ravno včeraj sem zasledila na teletekstu… Ilirika…preveri! So pa Maldivi definitivno ena dražjih destinacij.

Hvala za inf. Jaz sem bila prepričana , da pod 300.000 na os. sploh ni nič. Sedaj imam približno predstavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close