Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Zahod ZDA poleti 04

Zahod ZDA poleti 04

Zivjo,

s kolegico in kolegom nameravamo poleti 04 za kak mesec, morda malo manj, prepotovati zahod ZDA – vecja mesta, nacionalni parki,… – pa iscemo se kakega sopotnika / sopotnico. Tako da ce koga zanima, naj se javi.

Mojca

Hy,

koliko pa kaj stane taksno potovanje?

lp

Če potrebujeta kakšne konkretne info glede prevozov ali YH mi sporočita.

Lepe praznike, Jeja

oj…………
mene tut zanima cena……….kolk približno………

Zivjo,

do 400000 bi moglo zadostovati, odvisno kje bi stanovali pa kolk nas bi bilo.

m.

Kje pa bi stanovali?

lp

kjer bi nas pot prinesla… v hostlih, motelih.

Kej to nimate zadanega cilja tocno kam? Pa ste to studentje al kako?

lp

seveda imamo nek splosen cilj, kaj bi radi videli, ampak ko bomo rezervirali karte se bomo usedli in naredili priblizen plan poti. Ne mormo pa pol leta prej planirat, tocno kateri dan bomo v katerem mestu. Saj tudi zanimivo ne bi bilo. Najti prenocisce je pa potem najmanjsi problem, ob vsaki cesti so moteli. Za zdaj smo ‘zihr’ stirje, dve od tega sva se studentki. Do srede februarja pocakamo, ce bi se kdo sel, potem pa zacnemo planirat. Torej ce te dejansko zanima, se do takrat tako ali drugace javi.

Ti za poletje , sploh pa za vikende v Kaliforniji predlagam, da si predvsem motele rezerviraš že par dni vnaprej. Super8 al kaj podobnega imajo svojo “brošuro” z vsemi lokacijami in kontaknimi štveilkami. Drugače ti preostane samo še štetje “no vacancy” tabel in iskanje kakšne luknje.

hvala! saj pred odhodom bomo po netu poiskal, kje so moteli pa tko, da ne bomo tam cist izgubljeni… ma bo ze 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close