Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice varnost v Rusiji

varnost v Rusiji

Živjo
Zanima me kako kej z varnostjo v Rusiji?Včeraj sem gledal Avanturo in se mi zdi da ni nevemkakšne nevarnosti!
Zanima se zaradi tega,ker se aprila odpravljam najverjetnje tja,pol pa s transibirsko železnico v Peking!
kakšno je vreme aprila v Rusiji in sibiriji?Kaj pa v Mongoliji?
Hvala za odgovor
daco

Pozdravljen!

Dve leti nazaj smo se en mesec potepal po Rusiji, pa nisno imeli nobene negativne izkusnje. Moras pa imeti vedno “registracijo vize” – v hotelu ti dajo stampiljko na vizo, in tako potrdijo da bivas pri njih, drugace znajo policaji fino “zatezit” (no vsaj nam so).

Vermenske razmete (temperatura), pa mislim, da so spomladi prav prijetne, ker poleti je bilo peklensko vroce (evropski del Rusije).

Lep pozdrav,
pa prijetno potovanje – zanimivo bo vsekakor
Matjaz

zdravo matajz !
kolk pa stane karta za transibirsko železnico?

No, Matjaž, midva sva bila pred 3 letu v Rusiji, pa nisva niti videla policaja. Rekli pa so nama, da morava imeti te registracije, pa ni bilo nič iz tega. Ko sva ob izhodu iz države imela samo prvi hotel, kjer sva spala, ni nihče nič vprašal.

Itak pa sva nekajkrat spala v šotorih, tako da nimaš kje dobiti te štampiljke.

daco, razen da te budijo ob 3 zjutraj ali ob kaki podobni uri in se ponujajo domačinke (to se je dogajalo dokaj redno), nisva imela nikakršnih tećav. res pa je, da velik del nisva niti srečevala ljudi.

lp

bv

Živjo
hvala za spodbudne informacije!
Zanima me tudi kako se da najceneje prit do Rusije?

Karta za transibirsko pa stane nekje okrok 250-300$!
lp
daco

“Karta za transibirsko pa stane nekje okrok 250-300$!”

A za v eno smer??

LP

To naj bi bila enosmerna!
Kaj imaš ti kaj več podatkov o ceni ali kakšne koristne informacije o železnici?
Poznaš koga,ki je potoval s transibirsko?
lp
daco

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close