kam na dopust?
Mi smo bili že dve leti na Pagu, v manjšem kraju – Povljana – v apartmaju 100 m od mivkaste plaže. Lastniki so zelo prijazni, ustrežljivi, apartmaji so lepo opremljeni, imajo pa različne velikosti. Za našo malčico se je izbira izkazala za pravilno. Lastniki apartmaje oddajajo preko agencije. Za podrobnejše info sem dosegljiva na mail!
Lp
Nataša
majhni otroci.jih še nimam.vendar so mi pokvarili že veliko dopustniških trenutkov.v kranjski gori sta v tea room prisank 2 mulca tako znevirala pianista , da je šel ven se hladit.plačal sem 1150 sit , da sem vsako minuto trepetal ali mi bosta mulca zvrnila mizo.
zato se od predlani odločam za toplice.zaradi viskokih sen so samo družine z zelo majhnimi / ti so gratis / ti niso problematični.večji tudi niso razen manjšine.2 lahko naredista večji kažin kot cel hotel z 500 gosti.toliko.
treba se je zavadat , drage družine , da če hočete imet otroke se morate marsičemu odpovedat.tudi dopustu.ravno zato sem raje samski pri starših / imam vsaj dopust brez odrekanja /
kar ne pomeni da en bom imel otrok.a ko jih bom imel se bom na široko izognil turističnim sezonam.mirne plaže poleti na pagu.povprečni hrup vsaj 90 decibelov
lep pozdrav lord wales
minimalni dopust je svaj 5 dni.za manj se ne splača !
Greš na naslov kornatturist.hr in rezerviraš robinzon dopusz npr. na otokuŽutu v Bizikovici (zaliv) pri šjori Jani Vodopija iz Murterja.Parkiraš v marini in gazda te odpelje v 2 uri odddaljen otok.Hrano vzami s sabo in naj vas bo npr, 2 familije z otroci in to je ko šus.Moški lovijo ribe ,tudi mrežo lahko mečeš,tam je siguren ulov ,ženske pa kuhajo in previjajo.Dobiš tudi čoln in ladja market vozi vsake 2 dni mimo.Marina pa je na drugi strani otoka 20 minut hoje do tam.Naša 2 otroka sta bila stara 2 in 3 leta in sta se ful zabavala in mi tudi z njimi.
AUFIDEZEN
o tem ne dvomim.rabim predvsem sposobno lektorco!in te lahko pohvalim, da ne pišeš zajedljivo.
/ nivo tega foruma z večanjem članov pada /
ker vas skrbijo toplice , vam zaupam , da je vse od organizacije do potovanja do plačila made by lordwales.
pa še to: v sloveniji nas je več kot tretina samskih.tudi vito?
in smo kaj zamudili?
Lord, a že spet po nemarnem omenjaš moje ime?!?!?
Če si zaprisežen samec, ti pač ni pomoči. Če bi bil zaradi nesreče, bi verjetno drugače razmišljal.
Lahko ti povem, da zelo veliko zamujaš. Pa ne tistega, kar si boš za nekaj sto kron kupil na Češkem….
Tia, opravičujem se, ker tole ni odgovor na tvoje vprašanje, ampak samo odziv na absurdno Lordovo pisarijo, v kateri me je osebno izzval. Zato pa svetujem vsem, ki vodite svoje otroke na počitnice, ne ozirajte se na take nergače, ki se bojijo, da bi jim majhni otroci prevrnili mizo. Otroci naj pač živijo svoje otroštvo, vključno z 90 in več decibeli. Kdaj pa bodo uživali, če ne zdaj. Vi pa samo uživajte skupaj z njimi.
vito moram te popraviti – prostitucija na češkem me ne zanima.
pa brez zamere!
tretina moških nad 30 let v sloveniji je samskih !
če ne verjameš, poglej podatke statističnega urada.
kot samski mislim vse ki niso uradno poročeni in nimajo otrok
in nisem nergač, toa če v kavarni plačam, hočem imeti mir.ne pa otroški vrtec.
drugače pa otroke še kar prenašam.jih imaš?koliko?
Forum je zaprt za komentiranje.