Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plačilo hotela na Hrvaškem

Plačilo hotela na Hrvaškem

Avgusta imam namen preživeti dopust v hotelu na Hrvaškem. S seboj ne bi rada nosila gotovine, zato me zanima, s katero kartico ste najlažje dvigovali svoj denar na bankomatih ali v banki.

Najceneje je denar (kune) na bankomatih dvigovati s kartico Maestro,

ki jo imajo vse banke za imetnike tekočega računa. Provizija je

400.- SIT, ne glede na višino zneska.

LP!

Samo

Če se prav spominjam mi piše, da je provizija najmanj 400 sit in največ 5000 sit. Je pa nekje na forumu to že napisano al pa nej Vito pomaga, k se bl spozna na te stvari 😉

Za Maestro je za dviganje gotovine enotno po 400.- SIT.

Z Eurocardom pa je za dvigovanje gotovine na

bankomatu minimalno 1.000.- SIT in potem

vse večja provizija glede na znesek.

LP!

Samo

Se vedno pravm da je od 400 do 5000 ;)))

provizije:
400 SIT je do dviga 40.000 SIT —> to velja za NLB
600 SIT —> velja za NKBM
MasterCard (NLB) —> 2000 SIT (fiksen znesek vsaj do 40.000 SIT, več nisem nikoli dvigoval)

hm,lej,ce ne druzga poglejte na http://www.nlb.si

1% od dvignjenega zneska (najmanj 400 SIT, največ 5.000 SIT)

Toliko o tem

http://www.nlb.si/cgi-bin/nlbweb.exe?doc=2927&SeS=19524623198-108307461721

ja, miha, sedi 5! 😉 somos, miha ima prav. ampak, dejstvo je, da nas vecina sploh ne more preseci 400sit, zaradi omejenega enkratnega dviga.
lp

master card – evro card.card welkome! povsod !

predno greste se pozanimanjte o mesečnem limitu.če imate minimalno plačo , je 100 jurjev , drugače pa 200 jurjev.da pa se tudi zvišat!

in če boste dopustovali blizu slovenske meje , je hrana v sloveniji cenejša !

pri plačilih v trgivinah , restavracijah in hotelih ni provizije.maestro do 50000 sit mesečno , evro card master card pa do zneska limita banke !

zajamčena plača :
100000 sit
normalna
200000 sit

mesečno

če bi radi več – prošnja banki !

a če vam maznejo kartico ste v hudih težavah.
prepišite si številko klicnega centra iz kartice in takoj po izgubi , kraji ali podobno kličite na klicni center – ime , primek , pin koda in kartica je blokirana !

Hvala za odgovore. Verjetno bom raje deponirala denar v hotelu. Ni mi uspelo ugotoviti ime slovenske agencije, ki trži hotel Alan v Starigradu.

Hotel Alan v Starigradu trži čisto, ampak čisto vsaka agencija v Sloveniji. Naredili bodo to, kar boš ti. Dvignili telefon, rezervirali sobo in posredovanje zaračunali tebi.

lp

bv

Zaenkrat sem tik pred tem, da po internetu potrdim že urejeno rezervacijo. Raje pa bi plačilo uredila preko slovenske agencije.

Kot sem napisal, pojdi v agencijo, povej želje, oni ti bodo uredili rezervacijo in priračunali svojo provizijo. Pasulj?

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close