karte za london!
Draga saša
Žal ti moram povedati da je to zelo pretirana cena, kajti v London se da leteti iz Celovca ali Ronk za pičlih 25 eurov in to je povratna cena z taxami in vse pristojbinami.
Trenutno ima ryanair akcija Če kupite karto do 24 novembra plačate tax samo en funt ostalo placa ryanair vendar je treba kupiti karto cca 3 tedne prej.
Pa lep pozdrav vsem skupaj
Mazi
Za informacijo: kart ne prodajam jaz, ampak delam uslugo osebi, ki nima dostopa do interneta. Ta oseba je določila znesek. Pa mislim, da tudi sama ni vedela kakšne so cene kart – ker je rekla, da je vrednost kart 90.000,00 SIT in je dobri veri, da bi nekomu dala ceneje,postavila takšno ceno.
Očitno sem ubrala napačno pot – ponuditi karte preko interneta.
Hvala vseeno vsem tistim, ki so posredovali informacije, da se da karte dobit ceneje. TUdi sama nisem vedela!
By the way – ti želim veliko uspeha pri prodaji premoga.
Pa lep dan še naprej!
Adriina cena povratne vozovnice za dva od 50 000 SIT se poveča za taxe tako, da končna pride na 78 000 SIT, zdaj je odvisno kaj je u cifri od 60 000 zajeto.
Mislim, da glede Ryan aira dajete napačne inf. ponavadi se vsi popusti nananšajo na potovanja iz Londona, cene pa za potovanja proti Londonu su pa malce dražja.( omejitve na določene dneve potovanja niti ne omenjam ).Potovanja iz Trsta so postala relativno draga, še vedno je Celovc bolj poceni – ampak do kdaj?
Vsekakor je v ceno treba vkalkulirat potovanje do Trsta ( AC + bencin) in ceno parkiranja ( res je da obstaja brezplačno parkirišče ampak ziher je ziher:) pa dodati še ceno vlaka od Stansteda do Londona.
LP
Cedevita, idi pogledat na Ryanairovo stran. Boš videla, da to, kar praviš, ne drži. Ni res, da so leti proti Londonu dražji. Če zadeneš pravi dan, torej ne nek petek, soboto ali nedeljo, potuješ v London in iz Londona za enako ceno. In tako kot je rekel nefa, do Londona in nazaj prideš že za malo več kot 10 tisoč.
Cedevita, res je, da pride Adriina karta s taksami precej več kot pa tistih 50000.
Pred tremi leti je bila enaka adriina akcija, torej 78000 za dva. Ko sem pa v Londonu govoril s tričlansko družino pa sem ostal brez besed. 45000 sit povratna karta za tri – Ryanair iz Trsta!!
Pa še to : Tudi iz Gatwicka ali Heathrowa je potrebno priti z vlakom, a ne? Vendar Adria ne daje posebnih popustov kot Ryanair iz Stansteda…
lp
Jaz pa menim da Ryanair ni več tako ugodne ponudbe.Adria ima za dva akcijo 70000 z vsem skupaj.pri Ryanu pa res lahko poletis za 30000 za dva.poleg tega imas stroske da prides do letalisča v gradcu ali veneciji,kar te stane vsaj 7000.Največji strosek pa je priti iz standstata do prvega tuba, saj sem za 2 plačal 10000.Takosem plačal 50000 za vse .20000 prisparas,hočem pa povedati da če nimas prevoza tudi ne bos osiromasel če bos potoval z adrio
Forum je zaprt za komentiranje.