Afganistan?
Ojla, jaz zal Slovenca nobenga ne poznam, je pa dol ze od januarja en moj kolega, Francoz po rodu, ki tam dela pri eni humanitarni organizaciji (kot en Unicef) in mu je O.K. Skratka nič se ne pritožuje (aja, baje da je ful težko dobiti mrzlo pivo). Če se boš slučajno odločil it dol kaj pogledat, ti morda lahko posredujem njegov e-mail, da dobiš najbolj sveže informacije iz prve roke. Sam tako na splošno se pa raje informiraj najprej kje drugje.
LP Metka
V Iranu sem letos srečal Japonca, ki st ravno prišla iz Afganistana. Povedala sta, da je hudo, ker ni prenočišč, malo je restavracij. Spala sta prev v teh, kar na stolih in mizah. Oba sta si bila edina, da je še najmanjši problem varnost in še ta je relativna! Torej, še kakšno leto je za počakat! Poznam pa Slovenca, ki je prečkal Afganistan za časa talibanov!
In kaj pravi? Kako je bilo v času talibanov? Ima on kakšen email?
Ta moja kolegica – južnoafričanka – je dobila službo pri ZN, ker pomeni, da spi v njihovih centrih, ob večerih pijejo in žurirajo z ameriškimi vojaki in mednarodnim osebjem, ki delujejo pri različnih organizacija v Kabulu, okoli se vozi z belim jeep-on z modrima črkama UN ob strani,…..
Sama pravi, da ima sanjsko službo, čeprav je za mnoge imela sanjsko že prej. Kdo pa ne bi imel takšne službe za kakšno leto ali dve,…?
A
Forum je zaprt za komentiranje.