Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice cepljenje v italiji

cepljenje v italiji

Nekje na temle forumu sem zasledil da v trstu v portu ne cepijo več slovencev…….?? je to res??? in ce je kje v italiji se da se poceni cepit.. k klele v slo je tole mal predrago…
torej kje ste se nazadne cepili in kok ste za to odsteli, kkšna telefonska al pa naslov ne bo škodil

hvala

lp

damjanc

Tamle zgoraj med orodji imaš ISKALNIK. Izberi “Iskanje po forumih”, vpiši ključne besede in odkrivanje tople vode ne bo več potrebno.

Živjo

Cepila sem se to sredo v stari gorici proti hepatitisu a. Naslov: Via Mazzini 7(Unita Sanitaria Locale), cena 17 evrov (9e cepivo+8e “birokracija”-če se cepiš proti večim stvarem, plačaš teh 8e samo 1x). Ful so prijazni, ob sredah delajo do 15.30, za ostale dni pa ne vem. Pokliči na 0039 481 592 818. S sabo moraš imet en oseben dokument, govorijo samo italiansko.
V trstu slovencev ne cepijo več!

lp petra

ej ful hvala!!!!!!!

damjanc

V sredo se je prijatelj cepil za rumeno mrzlico,ne cepijo vec za hepatitis.

Lahko se cepis v Stari Gorici!

Kje se lahko cepis v stari gorici ?kaj?

Prejšni teden sem klical v Gorico in nimajo cepiva za hepatitis A in B in ne vejo kdaj ga bodo dobili.
Klical sem tudi v Trst in so povedali ,da tujce cepijo samo proti rumeni mrzlici.To je zaenkrat vse.CIAO

Na zalost ti kaj vec ne morem povedati. Kolegica, ki je sedaj odsotna in se vrne po novem letu, se je pred kratkim tam cepila proti hepatitisu A (stane 17 EUR na osebo). Verjetno se bo sama oglasila in povedala kaj vec o tem :). Upam, da takrat zate se ne bo prepozno. Sicer pa morda najdes kaj na netu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close