Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenočitev na Nizozemskem

Prenočitev na Nizozemskem

S prijatelji nameravamo konec januarja iti na nek dogodek, oz. party (na Trance Energy, ce je komu kaj znano). Zadeva se bo dogajala v Utrechtu, ki je 40km južneje od Amsterdama. Vse sem že preračunal, vse preštudiral, problem imam samo še s prenočišči. Iščem kakšen hostel, kjer bi nas 8 prijateljev lahko normalno naspali in si opomogli od žuranja do jutra. Hrane ne rabimo, bomo imeli s sabo. V tem kraju sem našel samo 3 hostle, ki ima pa navite cene vse od 30EUR dalje. Poleg tega se nič kaj dosti ne spoznam na fraze ki so omenjene spodaj v ceniku Hostla B&B citycenter:

Dorm prices per bed, Other per room :
Single EUR 55
Double EUR 65
Triple EUR 90
Quad EUR 120
Shared Dorm EUR 16
Six EUR 160

Ali mi lahko kdo pove, razlozi, kaj pomeni posamezna cena, oz. kaj je vkljuceno v tisti ceni?

Letos spomladi sem šel v Ženevo na avtosalon,in smo prespali v Hostlu F1, pa nas je vse skupaj prišlo samo 2800SIT na nočitev, pa še to je bilo s kontinentalnim zajtrkom (drugače pa je 2100 SIT). Ko pa zdj pogledam cene, pa ni nobene pod 30EURov. Takrat smo spali v sobah za 3 osebe, da ne omenjam TVja ki smo ga tudi imeli. Ne razumem kako to da je to lahko tako drago.

Za vsako pomoč se lepo zahvaljujem 🙂

Vinko

Tukaj sem našel še en njihov cenik:

Room Types
Prices are per person, per night.
Room Type Price
(EUR)
Twin Private Ensuite From 37.50
3 Bed Private Ensuite 30.00
4 Bed Private Ensuite 30.00
10 Bed Mixed Dorm 17.00
14 Bed Mixed Dorm From 16.00

Ali pozna kdo, oz. obstajajo kje kakšne cenejše variante?

LP

Vinko

z japkami proti drogi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close