Telekomov apartma na Lošinju
če me kakšna stvar ” pogreje ” je telekom in poslali so vam elektronsko pošto.ima sploh smisel pisat take topike.pri resnično nizkih cenah hrvaških hotelov / celo jesen je ilirika v last minute prodajala recimo 3 – 5 dnevne počitnice na hrvaškem za neverjetnih 20 – 40 jurjev.
če ste pri zdravi pameti , pa brez zamere , ne boste tekali v telekomične apartmaje.pa ne zaradi telekoma, temveč zato ker so dražji od hrvaške konkurence.če pa niso pa prosim za cenik.
ne bi šli prej na http://www.telekom.si in prevereili cene?
pa brez zamere
lord walški
lord, mislim, da si poplnoma zgrešil poanto tanitinega vprašanja.
tanita, po krajšem premisleku sem ugotovila, da sploh ni važno, kam na lošinj se odpravljaš, ker otok res ni tako velik. če se ne motim, je od osorja do malega lošinja kake pol ure do 45 minut vožnje. ne vem sicer, kje je ta telekomov apartma, bi ti priporočala ogled cresa (ulice starega mesta so fantastične za izgubit in na rivi imajo v eni piceriji najboljše pice, kar sem jih kdaj jedla), osor (čudovito staro mestece na prelivu med otokoma cresom in lošinjem), pa tudi mali lošinj ni slab, če zaviješ malo z glavne ulice. če si bolj športen tip, ti priporočam vzpon na osorščico, samo dovolj vode vzemi s seboj. obstajajo tudi sprehajalne poti po obeh otokih, vendar se zanje še nisem pozanimala.
če te še kaj zanima, mi pošlji email. sicer pa ima lošinj svojo stran na internetu, naslova se pa zdaj ne spomnim. tam dobiš tudi informacije o prireditvah in vremenske razmere.
lep pozdrav
kaj naj rečem?cena 20 -40 jurjev je celo jesen veljala za hrvaško za en teden , sem že malo pozabil, za nekaj dni pa okoli 20 jurjev in manj.kakšne cene ima telekom poglejte na http://www.telekom.si/oleander predno pogledate, globoko zadihajte.cene so res vroče in primerljive krkinim zdraviliščem.en teden v oleandru / strunjan / krepko čez 100 jurjev!
podobno je v telekomovih apartmajih na lošinju.samo če ste pri telekomu v službi je ugodno!
telekom ni socialna ustanova.ilirika tudi ne.le dadaje ugodne last minute!mislim da je bila ponudba za 3 dni hrvaška jeseni za neverjetnih dobrih 10 jurjev!toliko je en dan najmanj v telekomovih apartmajih na lošinju ! discover the diference ! tudi če vas je več je tri dni najmnaj 30000 jurjev.kar je v bistvu isto le da nimate hrane.potem je tukaj še čiščenje in tako naprej.
sicer pa tako nakladanje brez podatkov je bolj debatni klub
lep pozdrav lord wales
zavist?nad čim?telekomom?še enkrat preberite post.ne propagiram samo topolšce, lani sem bil v dobrni , sem tudi v kranjski gori , pa še kaj v hribe grem…………………….
samo noro se mi zdi zapravljat denar za apartmaje slovenske firme če so hrvaški apartmaji cenejši.telekom ni socialna ustanova.ne glede kakšne dohodke imate je če prihranite samo jurja imate jurja več.bolje kot jurja manj
primer:
če ste banki za cel mesec dolžni samo jurja vas bo oglobila za najmnaj 17 tolarjev.kar je malo a če je jurjev veliko – večina slovencev gre letno največ 2 na dopust , jaz sem siga lahko privoščil 3 , in to hotelski 3 star , res topolšca , a če bi šel v telekomove apartmaje bi za isti denar letoval samo enkrat.
sicer pa ne vem kaj vidite v apartmajih, pol dneva zgubljenega za kuharijo.thanks no.
SE PA RAJE USEDEM ZA MIZO IN SEM POSTREŽEN / NA DOPUSTU /
Forum je zaprt za komentiranje.