Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Turčija-ali je zadosti varno

Turčija-ali je zadosti varno

Današnji napad v Carigradu mi je pognal strah v kosti. Kaj menite je vseeno zadosti varno za potovanje v antalyo čez 14 dni?

Hvala za odgovore

Po napadih na Baliju je bilo to prej turistično ful popularno mesto verjetno najbolj varen kraj na zemlji. Sam jaz vseen ne bi primerjal Balija in Turčije. Mislim da se bojo napadi v Turčiji še ponavljali!.
A

Definitivno si pa v nevarnosti samo v največjih mestih.
a

Ja zdejle bi bilo kar it v Turcijo, pomanjkanje turistov -> se nizje cene in vec miru,…

Jaz sploh ne bi pomisljal!

LP L

ne seri, povsod je varno in nevarno…. a si žid in hodis po sinagogah? sej vidš proti komu so akcije namenjene..
kaj pa ce te zbije avto kr doma.. to je vec moznosti kot da bi bil tarca al pa zrtev takega napada..
pomoje no….

lp
damjanc

Ma ja kar pejt, mi smo bili 1.11. pred tem napadom tudi v Antalyji in Alanjy z zdaj 5 letnim sinkom in smo super uživali, tudi kopat se je takrat še dalo, pa še zdaj se bo za najbolj ogrete. Le preveč se ne vozte na vse možne izlete, saj se pol sam prevažaš, vzamte lokalni avtobus ali renta car in kar sami pojdite okoli. Zelo jasno imajo označeno kam se splača it v teh lokalnih agencijah.
Uživajte!

misli, da je antalya popolnoma varna. ni ti treba skrbet. ravno vceraj je bil na obisku pri nas en turk in je reku da ni nobenega problema. Ne skrbi in uzivaj na dopustu!
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close