Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tunizija,Alžirija,Maroko in Španija ter domov z motorjem

Tunizija,Alžirija,Maroko in Španija ter domov z motorjem

Kar nekaj let že potujem z motorjem,solo in z prikoličarjem ,letos naprimer precej po Balkanu(Bolgarija,Romunija,Grčija,Albanija2x,Črna gora,Bosna),toda moja želja je krožna pot,ki sem jo opisal v naslovu.Na internetu ne najdeš nič kaj spodbudnih podatkov o Alžiriji,ki je verjetno ena največjih ovir na tej poti,pa tudi pridobitev viz ni verjetno prav lahka.To ne bi bilo potovanje s preveč ogledi,temveč le nujni postanki (hrana,bencin,spanje) , tako da stvar ne bi trajala več kot 16 dni.Vsak podatek o povezavi Genoa-Tunizija o Alžiriji,Maroku bi bil dobrodošel.Potovanje pa v mesecu juniju ali avgustu 2004. Hvala!
lp Dani

Meja med Marokom in Alžirijo je zaprta že od leta 1994 in ni izgledov, da bi se kaj kmalu odprla.

baje se da alžirijo obiti s trajektom. Čeprav je škoda. Ampak je baje kr divje tam.

Izgleda,da je trenutno to edina možna varjanta,zato ne bi bilo slabo,če bi mi kdo pomagal najti kakšeno internetno stran s podatki o trajektih iz Alžirije do Maroka.
lp
dani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close