Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj podariti za indijsko poroko?

Kaj podariti za indijsko poroko?

Pozdravljeni popotniki!

Cez teden se odpravljamo v Indijo in del nasega potovanja bo tudi indijska poroka na katero smo povabljeni. Poroci se en prijatelj z vnaprej doloceno izbranko v Kerali.

Imamo tezavo in sicer ne vemo kaj neki se podarja na njihovih porokah in kaj bi lahko mi podarili iz Slovenije?! Kakrsnekoli ideje so dobrodosle. Ena stvar je se: naj darilo ne bi bilo preveliko oz. pretezko, ker je poroka konec decembra, torej bo vse skupaj potrebno nositi en mesec zraven pred samo poroko.

Vseeno pa bi raje nekaj podarili slovenskega, kot pa kupili kaj tam.

Prosim na plano z idejami 🙂 Hvala za pomoc!!

Zivjo!

Ja ta bo tezka!
Pomoje je najbolje da darilo kupite tam!
Daruj jima denar!!To bo najlazje +kaksno slovensko malenkost…

lp

urskas

Pakec….lahko jima podariš samo ljubezen….in to pristno slovensko! 😉

Betek 🙂

Pandorino skrinjico? 🙂

Urska, denar odpade. Je zlo neosebno in prijatelj dela v Angliji kot doktor, tako denar ni lih problem in bi to prej imelo negativen ucinek. Kaksna je ta slovenska malenkost? 🙂

Ideje ideje 🙂 Zanasam se na vas… 🙂

panjske končnice,flašo domačga borovničevca alpa medice 🙂

Glede na to, da boste en mesec pred poroko to tovorili okoli (predvidevam da v nahrbtniku) je potrebno izbrati kaj takega, kar se ne hitro poškoduje, pa tudi težko ne sme biti. Predlagam naslednje:

– Nekaj tipično slovenskega: Izdelki iz idrijske čipke (prti, prtički, serveti,…) zraven tega pa še nekaj od naslednjega, lahko tudi kombinirano:

– podkev v darilni škatli s tekstom na njej v indijskem in slovenskem? jeziku
– hladilna posoda za vino z motivom grozda
– stenska ura z motivom grozda
– masažni aparat (leseni “krogci) za stimulacijo akupresurnih točk- več tipov, za različne dele telesa. Ogledaš si lahko na strani:
– puzzle- sestavljanka iz fotografije po želji (A3 format)
– gravirana lesena tabla (princip izžiganja lesa- napis po želji)

Morda se še česa spomnem. Mislim, da je vsekakor bolje “tovoriti” več manjših kosov, kot enega velikega, če nič drugega, si to med seboj razdelite (kolikor vas bo) in nese vsak nekaj. Pred samo poroko pa neste vse skupaj nekam aranžirat, kupite še voščilnico in to je to.

Upam da sem kaj pomagala

Mejte se fajn!!

p.s. kje pa boste potovali po Indiji? Jaz grem tudi naslednji mesec tja…Morda se pa kje srečamo!
Srečno pot!

Petra

zivjo!

sem malo razmisljala 🙂

Tudi jaz se strinjam s kakšno Idrijsko čipko, ali pa kaj iz Ribnice (suha roba) drugace imas pa v stari Ljubljani nasproti Magistrata neko trgovino kjer prodajajo Slovenske izdelke!
Mogoce tam dobis kaksno uporabno zadevo!
Podariš lahko tudi kakšno lepo knjigo o Sloveniji, kar ju bi pritegnilo za obisk Slovenije…in se jima sam ponudiš za vodiča:)

lepo nakupovanje

pozdrav

urska

V Indiji (vsaj juzni) darila niso nujen del obiska poroke, tako da bodo veseli vsake malenkosti… kaka manjsa rokodelska zadeva bo kar v redu…

jaz sem svoji prijateljici v bangaloreju 2 meseca nazaj dal kar nekaksen poslikan kroznicek, ki sem ga kupil na brniku in je bla zelo vesela…

“- podkev v darilni škatli s tekstom na njej v indijskem in slovenskem? jeziku”
indijski jezik??? je to kej za na kruh namazat?? :))
v kerali govorijo sicer malayalam, ampak boš tukaj težko kakšnega prevajalca dobil…

Elanove smuče Fusion S12 z DHL pošto. Pa naj smuča.

Jaz bi dala eno, dve tri panjske končnice (tudi velikost je prava), zraven paše še kak med v lončeni posodi, kako medeno žganje, orehi na medu… Tudi kako sliko lahko neseš (seveda brez okvirja, zavito v zaščitni rolo in se da komot nosit v nahrbtniku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close