Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Cena vize za Vietnam

Cena vize za Vietnam

Živjo!

A mi lahko kdo pove ceno vize za Vietnam na Dunaju? … pa če se morda še kdo spomni ceno vize za Laos na Vietnamsko-Laoški meji oz. kje priporočate, da si jo uredim?

Hvala in lep pozdravček!

Zdravo!

Kolikor jest vem, je cena Vietnamske vize 72 oziroma 75 Eur.

Nič ni lažjega dobit kot pa vizo za Vietnam in Laos, Kambodžo, če greš najprej na Tajsko. Tam lahko urediš vize v vsaki malboljši t. agenciji, pa še cene so nizke, cirka 20-30 USD. Sam sem si uredid vizo za Kabodžo in Vietnam na Tajskem, (55 Usd), skupaj,. V Vietnamu pa sem si uredil vizo za Laos, kjer je bila dvakrat dražja kot pa na Tajskem (65 USD). Zato raje porihtajte te stvari na Tajskem, ker je najlažje: vse kar potrebuješ je nekaj slik, denar in pa 2-3 dni časa.

Na žalost prestopimo v Maleziji in to v roku parih ur… vsa mesta za Bangkok so bila že zasedena.
Vseeno hvala za pomoč!

najbolj se ti splaca,ce boš ze v vietnamu, da to uredis v kateri izmed turisticnih agencij ki obvladujejo vize tudi za kitajsko, kambođo in in vse okoliške drzave.čE BOŠ IMELA CAS PA SI JO RAJE ZRIHTAJ sama saj ti oni zaračunajo provizijo, itaq.. ampak cas je pa tudi denar in ce ga ni.. predvsem pa pazi komu zaupas svoj pasoš.. najbolje je kar preko hotela. Najlažje pa jo dobis v Hanoi-u ali Ho Chi Minh-u.
Uživaj ker Siam je res good ‘n’ cool…..

lp
damjanc

ce mas se kaksno vprasanje pa kr…..

Oj
dar kdaj si pa bil v JV Aziji?
Kaj maš dosti 1000$ za 3 msečno potovaje po Tajski Vietnamu in Kamdži?
kakšni so mesečni strošli potovanja po JV Aziji?
lp

Lahko bi prišel skozi, ja. To je 2.222 sit na dan. Vendar za vsak slučaj še mej kr nekaj zraven, pa da si se boste lahko kaj privoščli. Bil tam od 14 novembra 2002, pa do 18 januarja 2003. Cene so enake, se ne spreminjajo, razen cez novo leto pa še malo čez so prenočišča v Bankoku višja za 100 sit.

Tudi jaz odhajam(upam) na Tajsko in Laos v januarju, trenutno pa mi največje težave dela letalska karta za Bangkok, saj so tudi čakalne liste tako polne, da ne moreš na njih, ostalo pa je pošastno drago.Kje , kdaj ste si rezervirali karte, vize… Tudi kakšna info o omenjenih deželah dobrodošla!
Hvala,hvala!!
Tinka

Mi smo karte rezervirali preko Thallate in so že potrjene. Predlagam ti, da tokrat spustiš Bangkok, ker je totalno zaseden in si najdeš bolj ziher kombinacijo.
Aja… mi letimo v Hanoi in odletimo iz Ho Chi Minha… med tem se bomo pa odločili, če bomo skočili še kam preko meje…

Koliko vas bodo pa stale te karte?

LP, Mica

cca 875$

Pozdravljen

Ti svetujem ,da letiš na Tajsko in si tam zrihtaš vizum tako za Laos kot za Vietnam.
Mislim,da je cena za Vietnamskega cca 35-45USD,jaz sem ga delal vKambodži (Phnom Penh),stal pa je 26 USD.Recimo,na Dunaju stane 72Eur+posredovanje Kompasu ,osebno nočejo.

Čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close