king – djerba
Živjo Eka!
Pridružujem se tvojim občutkom glede Djerbe-Imeli smo se krasno.Otroci(1,3) so uživali,voda je fantastična zanje.Vreme je bilo oktobra še zelo toplo(okrog 30C in več),sedaj pa se je nekoliko ohladilo(20-22C).Hrana odlična,prebavnih motenj ni bilo.Domačini neverjetno prijazni,še posebej do otrok,zelo se trudijo.Otroci navdušeni nad gusarji,jaz pa nad safarijem.Ogled otoka s taksiji zelo poceni.Pohvale tudi Intelekti za odlično organizacijo.Moram povedati,da smo imeli v našem hotelu ene naše turiste,ki se se že od vsega začetka nekaj pritoževali,na koncu pa so še vodički grozili s pritožbo.Motilo jih je prav vse.Mislim,da taki ljudje niso za v svet-vsaj ne v tako “preprost”svet.Kaj meniš?
Mi smo uživali 100%.
Lep pozdrav
Tudi mi smo uživali, tako da za drugo leto resno premišljujemo, da bi ponovili, čeprav je še toliko drugega za videti. Naše mnenje je, da so tam idealne počitnice za družine z majhnimi otroci. Nam je bilo sploh krasno, ker je sin (5) dobil še enega vrstnika (sicer bolj na koncu) in sta se sama igrala ob morju (pod budnim očesom staršev seveda). Užival je pa tako, da je večer prad odhodom jokal. Nočnega življenja pa itak nismo pogrešali, ker smo hodili zgodaj spat. Vsi prijazni, hotel Isis pa čisto OK, a ne? Nam je bil všeč, ker ni bil velik. Tudi takrat, ko smo bili mi tam, sta bili 2 gospe, 1 teden, ki sta komaj čakali, da se vrneta domov, tako je bilo tam slabo, umazano, na živce so jima šli prodajalci, barantanje. Skratka… Ne vem. Taki bi morali biti doma.
Me veseli, da je bilo tudi vam tako lepo.
Pa cenik v hotelu in na plaži v slovenščini!? Me je skoraj kap!
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.