Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Erlebnis park – Avstrija

Erlebnis park – Avstrija

Z družino (3 otroci) bi rada obiskala erlebnis park v Avstriji. Zanima me kako to v resnici zgleda, njihovo internetno stran sem si ogledala. Kako je s prehrano, pijačo, kakšne so cene, kdaj je najprimernejš čas, ali je med prazniki zelo dren (15. avgust – cerkveni praznik). Prosim za vaše izkušnje.

Hvala

Jaz sem slišala da je ful dobro za otroke, da pa so cene, kar visoke. Menda plačaš vstopnino (menda tudi visoka) potem pa si cel dan v tem parku. Kaj več pa ne vem. Prosila pa bi te, če si boste šli zadevo ogledat da poročaš, ker bi šli tudi mi.

A mi poveš internetno stran

Hvala

Gaja

Pozdravljeni,

mi smo bili tam lansko leto. ( upam, da se vmes ni kaj spremenilo). Takrat so imeli : trampoline – velike, pa mali bager, ki dela kot veliki, pa spust z vlakcem v vodo…. je na internetu – doma imam še kakšen njihov katalog.

Vprašanje je bolj koliko imaš stare otroke – je za malo bolj večje – naša je bila majhna pa je vseeno uživala, najbolj na trampolinu – je pa tam tudi jezero- za kopanje. V ceni karte je všteta tudi vožnja s pendolinom po tem jezeru.

Svetujem – pojdite bolj zgodaj – da boste cel dan tam.
Mi smo sicer tam prespali – na internetu imajo kao eno ugodno ponudbo ala last minute pa smo šli.

še to – pojdite, ko bo zares vroče, ker je tam bolj mrzlo – se pravi če tukaj ni vroče je tam skoraj preveč mrzlo.

lp, m.j.

Upam, da nisem prepozna 🙂

V tem parku smo bili v nedeljo 10.avgusta, ker sta otroka imela rojstni dan (9 in 2 leti).
Park je ZELO urejen, zaposleni pa prijazni. Vstopnina je 15 EUR za odrasle, otroci do 4.leta imajo prost vstop. Vsak odrasli dobi ležalnik in senčnik – oboje dokler je na zalogi. Na družino pripada tudi pol ure vožnje s pedalinom. Mi smo prišli okoli pol dvanajste ure, pa ni bilo problema z ležalniki.
Igralne naprave so nekaj drugega kot npr. v Gardalandu. Če si predstavljaš nekaj takega kot Tivoli, samo da je vsa stvar veliko, veliko večja in več zanimivih reči je … skoraj povsod lahko sodeluješ z otrokom. Malega smo peljali v del parka, ki je namenjen otrokom do 6 let – Kinderland. Na cca. 80 m2 imajo otroci na voljo reciva 20 bagerjev, prikolic in poganjalcev, na sredini pa kup lubja oz. majhnih lesenih koščkov, katere z lopato nalagajo na prikolico. Pečeni smo bili za dobro uro 🙂 Še dobro, da je prostor pokrit s šototskim platnom in ščiti pred soncem.
Na vsakem koraku se klopce, kamor se lahko vsedeš in otroka opazuješ med igro … v otroško Chicco hišico pač ne moreš 🙂
Najbolj mi je padla v oči uta za previjanje otrok. Kar precej prostorna. Pohvalno.
Nima smisla, da ti naštevam vrste igral, ker jih je preveč. Zelo mi je recimo ostal v spominu peskokop, kjer z mini bagerjem koplješ pesek. OK, pa kaj. Ampak bager ima skoraj tako kot pravi tri komandne ročice in še mož je imel kar nekaj težav, da je vse pogruntal. Pri nas imamo trenutno obdobje bagerjev, kot lahko prebereta.
No, ko vam je vroče se greste skopat v jezero, se spustite po toboganu ali pa greste pod tuš. Tuši pa so tako spretno skriti za nasadom grmovja, da jih niti ne opaziš.
Cene v taverni? Samopostrežba. Dnevni menu je bil 7,5 EUR.
Vse igralne naprave so zastonj, razen vožnja s formulo ena (sicer bolj izgleda kot motor, ampak zvok je pa pravi :)) stane 1 EUR in je fajn, da imaš kovance. Aha, pa še slot machine se plačujejo, ampak tam pa tako ali tako nismo bili oz. je bilo vseskozi prazno.
Zanimiva informacija je tudi ta, da rojstnodnevni otroci ne plačajo vstopnine, ampak to velja samo za pred in posezono.

Upam, da sem ti bila kaj v pomoč. Mi se bomo zagotovo še kdaj vrnili, saj je do tja iz Lj. dobro uro in pol vožnje.

lp,
n.

Še nekaj. Otroški meni je bil 5 ali pa 6 EUR. Porcija pa za dva otroka.

http://www.erlebnispark.cc

ALI TO POZIMI TUDI DELUJE??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close