Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Silvestrovanje v Barceloni

Silvestrovanje v Barceloni

S katero agencijo? Kako tja- z avtobusom, letalom? Za ugodno ceno? Žur? Za mlade?

HVALA!

ZMT za 39.000,- SIT

LP

http://www.ta-planet.net – tudi oni imajo Barcelono za isto ceno kot zmt in zihr bo dobro izpeljano, ker poznam vodice

LP L

pejt sama, pa pust te agencije!

ti se pa malo obnašaj…

Kako ste pa tu napadalni!? Pametni vedo, kdaj iti sam in kdaj z agencijo! jaz navadno potujem sama, ampak je potrebno vedet, kdaj pa ni najbolj pametno it sam, npr. novo leto je že en tak datum, ko se gre v glavnem žurat, v vsej tisti gneči itak ne moreš kaj veliko videt, in pa tudi zasedeno je VSE, če nisi mesece prej rezerviral. Potem pa je tu tudi cena, ki je za BARCELONO zelo ugodna. In če seštejemo vsa dejstva, se za takšno ceno še tja ne pripelješ, kje pa da boš še stanoval POCENI in pa še kaj. Tako da tudi zame npr., ki grem večinoma sama (mislim v lastni režiji) kam, je tale cena več kot ugodna (če bi seveda želela it v Barcelono za novo leto). Treba pa je seveda vedet, da tisti, ki si želi ful ogledov, teh za novo leto in pri raznih študentskih agencijah ne bo pretirano deležen, ampak za žur je pa to zihr idealno. Pa ne me takoj napadit, vidim, da ste zelo bojevito razpoloženi tule…

ojla!

sm vidla, da pišeš o silvestrovanju v Barceloni, pa me zanima kje si zvohala kako bolj poceni varianto. js sm bla že tam po ogledih, tak da bi ga šla tja sam zažurat, kar je prav noro počet skupi s španci. a te lahk prosim za tvojo varjanto kak pridit tja, sicer js gledam mal okrog, sam še nism nič kaj pametnega našla

ce bi pogledala se ostale replye v tem postu bi verjetno nasla kar isces?!?

prednost tega, da potujem sama je predvsem, da se izognem takim debilom iz zg. Dupleka. Slovensko pijancevanje in zur me ne zanima. Rajs se priklopim folku iz države v katero potujem in ga zažuram z njimi. Vsaj niso taki zahojenci in lokal patrioti.
DEBIIIIIIIIIIIIL!!!

niti pod razno pa nebi financirala Černjaka in podobne. BLJAAAAAK.

Z letalsko družbo VOLARE AIR boš lahko poceni prišla v Barcelono. Sam sem bil pred 14 dnevi v Madridu, za avionsko karto z vsemi taksami sem dal 78 EUR iz Benetk. Pred nekaj dnevi pa sem kupil karto za Barcelono za 85 EUR, vendar za drugo leto (marec). Za enih 100 EUR jo že mogoče dobiš.

Lep pozdrav !

Boštjan

Trenutna cena letalske karte med 28.12.2003 in 1.1.2004 je 129 EUR ! /4.11.2003 ob 12.50

Boštjan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close