Najdi forum

avstralija

Lep pozdrav!
Sem študentka prava in v januarju 2004 se odpravljam na potovanje po Avstraliji (2-3 mesece). Nujno iščem sopotnika-co! Če te zanima mi piši na mateja.cucek@amis.net!
Uživaj
Mateja

g’day mate.
glede na to, da je avstralija ogromna, veliko bekpekerjev, ti ne bo nikoli dolgčas, četudi se tja odpraviš sama. tako, da če ne najdeš nikogar, kar veselo pot pod noge v deželo tam spodaj. noro lepo je. priporočam ti, da v itinerarij vključiš zahodno avstralijo, ki je zaradi odmaknjenosti ne izberejo vsi (žal tudi jaz ne), čeprav nimaš ravno časa na pretek. jaz sem potreboval 3 mesece za krog iz sydneya preko canberre do melbnourna, adelaide na sever do darwina in potem po vzhodi obali nazaj do sydneya. izberi si malo manj pa bolj počasi. seveda je to samo moj predlog.
bodi fajn.
lpm.

Se strinjam z Mitjo. Aussie-i so zelo prijetni in komunikativni. Pa tudi backpackerjev je veliko. Srečal sem veliko deklet, ki so potovala sama, pa tam spodaj to res ni problem. Jaz sem bil tam samo 6 tednov, tako da si razen vzhodne obale, ter Alice Springsa z goro Uluru, nisem uspel ogledati drugega. Pa še tukaj sem uporabil 2 notranja leta z družbo Ansett, ki je menda sedaj več ni (zdaj so ugodni notranji leti z družbo Virgin Blue).
Vprašanje za Mitjo. Kako si šel iz Adelaide do Darwina, z avtom ali letalom?

lep pozdrav Mateja

Kakor sta dejala mitja in sonnyboy je v Avstraliji ogromno backpackerjev ki potuje samih in mislim da lahko tako kot ogromno ljudi potujes tudi sama saj bos med potjo spoznala veliko ljudi in ce ti bo pasalo (in obratno) potovala z nekom drugim.

Jaz sem prisel iz avstralije pred enem mesecem in potoval sam in mislim da je bila to ena izmed boljsih odlocitev pri mojih potovanjih in v treh mesecih nisem tudi en dan prezivel sam kajti v avstraliji skoraj vsi potujejo sami in v hostlu spoznas ljudi in potem gres na kaksen izlet skupaj.

Priporocam ti da sabo vzames mednarodno studentsko izkaznico in poteg tega kupi v Erazmu na trubarjevi kartico VIP s katero imas popust pri hostlih in vseh ogledih in avstobusnih prevozih itd.

Ce potrebujes kaksne dodatne informacije ti jih z veseljem sporocim.Moj email je poleg mazi@travel.over.net ali pa na plesko24@email.si

Poleg tega ce si v dvomih glede potovanja verjemi mi NE BO TI ŽAL in ce ne najdes sopotnika odpotuj sama.

Lep dan se naprej

plesko

Živjo !

Tudi sam sem potoval down under dobra dva meseca sam. Odvisno pač od človeka, meni je to čisto ustrezalo-greš kadarkoli, kamorkoli hočeš in delaš koarkoli se ti pač tisti dan zljubi. V kolikor si zaželiš družbe je pa itak “ta mani” problem dobiti sorodno dušo.

LPMateja napisal:

> Lep pozdrav!
> Sem študentka prava in v januarju 2004 se odpravljam na
> potovanje po Avstraliji (2-3 mesece). Nujno iščem sopotnika-co!
> Če te zanima mi piši na mateja.cucek@amis.net!
> Uživaj
> Mateja

živjo

kot vsi moji predhodniki tudi jaz imam o avstralcih lepo menje. Vsi so zelo prijazni in ti z
veseljem pomagajo. Jaz sem bil v Avstraliji pred tremi leti. Na srečo imam tam dol sorodnike
in uživam pri njih pravi dopust.
Upam da se mi bo posrečilo še letos iti tja dol da bom videl kako je božič in novo leto preživeti
pri 40 stopinjah.
S katero letalsko družbo pa se odpravljaš in koliko stane?

LP

Jože

Zivjo,

tudi jaz imam resne nacrte preden zakorakam v sluzbo obiskat Avstralijo. Tvoji datumi so, sklepam po sporocilu, dokoncni? Jaz bi sla lahko najprej aprila, ce je to slucajno ena od variant, se oglasi.

mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close