Novo leto
Odpotujem 9 decembra in sicer sam, preko agencije sem si zrihtal samo letalsko karto in vizo.
Stanoval bom pri teti v predmestju Sydneya, točno ne vem kam bom potoval je odvisno od tete
in njenega moža, ko sem pri pred tremi leti pri njiju sem si ogledal Sydney, Blue Montains, Canberro, Carirns, Port Douglas, koralno otočje in še marsikaj v okolici Sydneya.
Tudi jaz tebi želim lepo praznovanje novega leta ne glede na to kam greš.
Glede Avstralije pa upam, da jo boš kdaj videla, saj ne glede na to da sem preko tete dosti
vedel o Avstralije me je ta dežela ob mojem prvem obisku zelo navdihnila in če bo le mogoče
bom kdaj v tej deželi tudi živel. Sydney z okolico in svojimi plažami me je tako presenetil da bi takoj
odšel v ta kraj živet in mislim da ni lepšega kot to da vsak dan lahko greš na eno izmed neštetih plaž in uživaš v valovih. Prav tako so me zelo navdušile tudi velikanske razdalje med kraji in še …
Hvala in verjamem ti o tem, da hvalis Australijo, saj ne vem, ce sem slisala ze koga, da bi jo grajal. Vsi, ki so bili tam govorijo o Australiji in Novi Zelandiji, mene pa zanima se kaj v zvezi s Tasmanijo, ali je tam kaj posebnega, se jo splaca obiskati in ce se ti bo dalo dobiti kaksno inf. o tej dezeli, ko bos tam doli, mi po vrnitvi prosim te napisi na moj e-mail naslov: tamalamalaa@yahoo.com
Pozdravcek!
predlagal bi vama , da gresta na irc ali na mail , po pisanju sodeč zelo mlada.
upoštevajta pravila foruma , forum ni namenjen ircanju.
lp lord http://www.lordwales.com
Forum je zaprt za komentiranje.