Najdi forum

zanima me vse o grškem mestu KRF…ali je tam kdo letoval ..kakšne so plaže, hoteli, življenje..se tam kaj dogaja….kako je kaj potovanje z ladjo…skratka vse o krf-u. LP.

Živjo, sicer je že kar nekaj let od tega ko sem bila tam, ampak spomini so čudoviti. Mali zelen otok, ki ga lahko prevoziš po dolgem in počez v nekaj dneh, saj si lahko za majhen denar sposodiš kak skuter ali motor. Čudoviti zalivi, plaže ponavadi drobno kamenje pa tudi veliko peščenih. Mesto Krf je enkratno. Če si ljubitelj zgodovine ti bo zagotovo všeč. Zabave je veliko v vsakem mestu ob obali, saj so povsod večina turisti, ki se zabavajo pozno v noč. Potovala sem sicer z letalom, ampak mislim da ladja vozi cca. 30 ur. Ti se kar odloči za dopust na Krfu, zagotovo ti ne bo žal.
LP Beti

Na krfu sem bil 2x in mi je bilo zelo lepo. Splaca se ti nastaniti v apartmaju ker so zelo poceni. Karta je bila pred 3 letoma 50 evrov povratna. Splaca se najeti skuter za vec dni, ker te bo stalo ceneje. Otok je zelo lep, plaze so lepo…skratka splaca se ga videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close