Najdi forum

Zivjo!
Zanima me če je bil kdo tam na dopustu in kakšne so vaše izkušnje?Hvala in lep pozdrav.

http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=7516&t=7516 (vidno še na tej strani !)

ali:

Iskanje => Iskanje: Djerba, Najdi v vseh forumih, Vse besede, Katerikoli datum, kljukica pri Naslov sporočila, kljukica pri Jedro sporočila => klik na gumb Iskanje

Midva z možem sva bila 14 dni na Djerbi. Šla sva z agencijo Intelekta. Organizirali so izlete, katerih sva se vseh udeležila. V bistvu nimaš kaj drugega početi kot hoditi na izlete. Izletov pa je za 5-6 dni, nato pa si nimaš več kaj za pogledat. Z zabavami je bolj žalostno, saj je edino “življenje” v hotelskih naseljih, izven tega pa nimaš zvečer kaj početi. Pogrešala sem globoko morje. Plaže so čudovite, peščene, sem pa tja kakšna palma, ampak kar se samega morja tiče je pa zelo plitko in se enostavno ne moreš naplavati, ampak se bolj namakaš, kot v čaju (temperature morja pa so bile avgusta tudi nad 30 stopinj C). Ljudje so prijazni, ni nevarnosti kraj. Obvezno pa je barantanje za prav vsako stvar, tudi za plastenko vode. Nakupovati se splača usnjene izdelke, kjer je nekako realna cena izdelka ena tretjina prvotno postavljene cene. Nama je uspelo zbarantati tudi toliko, da sva plačala sedmino prvotne cene. Kupiti se splača tudi keramiko, začimbe, drugih stvari pa ne, oz. tudi ni kaj za izbirat.

Toliko zaenkrat. Če te še kaj zanima, pa vprašaj.

lp, Jessy

Za Djerbo ne bi izgubljala besed!

Midva sva bila z možem tam en teden in sva skoraj shirala od lakote, ker je bila hrana v hotelu s 3* obupna (nekuhan krompir, riž kot lepilo, …), zunaj pa tudi nič ne izgleda tako, da bi lahko človek pojedel brez strahu.

Prav tako je bil prvi hotel v katerem sva pristala tako obupen, da sva ga še isti dan s pomočjo lokalne predstavnice turistične agencije zamenjala.

Razen izletov (za katere te “oberejo” in na katerih ne vidiš nič posebnega) nimaš kaj početi, veliko je smeti in odpadkov takoj za hotelsko ograjo.
V najinem hotelu je bilo osebje prijazno, natakarji pa počasni kot strela,
skratka na koncu sva se že kar smejala vsemu skupaj.

In teden dni je kar hitro minil .)))

Popolnoma se strinjam s tabo Miškolinka. Povsod sama umazanija in smeti. Komaj sva čakala da bo 1 teden naokoli.

Jaz pa moram povedat, da sem smo se imeli suuuuuuuupeeeer in bi šla takoj nazaj. 1 teden vsekakor premalo, za videt je ful, umazanija pač je ampak tam je pač tako življenje. V naselju hotela je bolj čisto kot marsikje v Sloveniji. Vsekakor predlagam hotel s 4 zvezdicami. Mi smo imeli hrane na pretek za vse okuse. Natakarji so hiteli polnit sklede in nikoli ni ničesar manjkalo. Izleti so super in po moje kar zanimivi. Treba se je zavedat, da je to Afrika in ne Evropa. Mislim,da se splača it in doživet malo drugačen dopust. Ko smo se mi vračali so vsi le hvalili in nobeden ni imel kakšnih večjih pripomb.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close