Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Praga-prenocisce!

Praga-prenocisce!

Zasledila sem, da je bojanv priporocil prenocisce cca 40 km iz Prage. Mi lahko sporocis ime tega privat penziona! Ali je poskrbljeno za varnost avtomobila? l.p. M

ŽIV!
Za prenočišče ti priporočam v Pragi (dom mladeži jana) na Dykovi ulici(zelo mirna ulica blizu centra) imajo vse:ograjeno dvorišče za parking ,10 min.z tranvajem št.9 do centra Prage,tranvaj stoji 30m od doma nasproti mestne policije pa tudi menza je zraven blazno poceni(meni 40–100čk/to je naših320–do800sit) pivo 0,5 je 15čk in je ceneje kakor kava(v centru je pivo lahko tudi 50čk,kar je 400sit,dom mladeži-cena nočitve z zajtrkom je cirka 500 čeških kron to je približno 4000sit.
12čk ti pride karta 1 uro vožnje z vsemi javnimi prevozi(tranvaj,metro,avtobus na elektriko)75čk pride karta za 24 ur vožnje.Krone množiš z 8 in dobiš tolarje.Center je drag ampak še vedno bi jih lahko primerjal z cenami Ljubljane,pa tudi v centru se najde kak poceni pub(opazuj kam hodijo domačini)!
če te še kaj zanima napiš in fajn se mej! lp

žal ne vem naslova, mislim pa, da ga ni težko najti. Če greš po cesti proti budjejovicam, prideš po cca 40 km do reke, zapustiš cesto in se pelješ ob njej. pripelje te točno tja.

Jezerce, ob njem je penzion. Je cca 10 let star, svoje parkirišče,… Skratka, jaz sem bil zadovoljen. Cene izven Prage pa so za cca 50 % cen Prage.

Npr. mi smo bili tam lani konec leta. Plačali smo 200 kron za noč za dva, vzhodno od Prage. Na cesti Praga – Budjejovice pa smo plačali letos junija 1800 kron za tri.Iz nekih razlogov nismo šli v ta penzion.

LP

bv

Prejšnji teden so moji prijaletji prišli iz Prage. Ker sem sama večkrat tam ponavadi vzamem sicer apartma (Vinohradi) ker je blizu centra. Prijatelji pa so me obvestili, da je krasen čisto renoviran hotelček v Praha 6, ul.Thakurova 1, ime hotela pa je Masarykova kolej, blizu stadiona Strahov!
Izvoli še e-mail, da boš lahko preverila cene, ker je baje res zelo poceni in peš greš lahko v center.
Torej izvoli…..masaryk@suz.cvut.cz
LP Karlita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close