Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prenocisce v Londonu,Tent city

Prenocisce v Londonu,Tent city

Zanima me cena hostlov oz. najcenejsih prenocisc v Londonu.Kje jih lahko rezerviras preko spleta? Kako je z TENT CITY v Londonu (mislim da Acton)? A je to odprto cez celo leto (tudi oktobra) in ce ima kdo kaksne izkusnje s tem.
Hvala.
lp ur;)s

Ja kaj naj ti recem… jst sem poiskal na http://www.hostels.com/en/ sem dobil enga, sam je odvisno kaj mas ti rad…

Res je najboljs da poisces po netu, ker je tut ceneje kot ce prides tja in placas. Pa se London je dost zaseden zato je rezervacija priporocljiva. Cene se zvisajo ob vikendih za ene 2 $. Mi smo bli v The Sportsman hostlu, ki je 10 min pes stran od the houses of Parliament, se pravi v centru in smo skor vse znamenitosti lahko obdelali pes. Cena? Joj, jo mam kje zapisano (pa ne v glavi) ampak je najboljs da preveris kar na netu.
LP

Jaz sem enkrat imel namen it v London, ampak ko sem gledal cene youth hostlov nisem šel.

Cene youth hostlov sem gledal na internet in najcenejši je bil okoli 22 – 23€/osebo/noč samo zajtrk.
Ce se odpravljas v London je najbolje, da vprasas cene v turistično informacijskem, kjer imajo vec podatkov kot internet.

LP

Poslušaj Cinematica in poglej malo po internetu. Posteljo pa lahko dobiš, če malo pogledaš, za kakšnih 11-12 GBP, kar je 16-17 EUR. Zajtrk je sicer bolj socialen, ampak se da preživeti. Sam sem bil v London House Hotelu (ki je kljub imenu hostel :), ki je prav tako v neposredni bližini centra. London je pa vsekakor vreden ogleda.

Pa uzivaj.

Par let nazaj sem spala v Tent cityju. Hm, kaj naj rečem? Če te ne moti da spiš v “stabcu” (to je un ta velik šotor v katerem je ponavadi pri tabornikih notri jedilnica) še z ene dvajsetimi, pa če nimaš kaj vrednega za ukrasti, se čisto da. Jaz sem sicer spala v svojem šotoru. Imajo pa tuše, ki bi bili potrebni obnove (mogoče so jih tačas že obnovili), ampak če ne kompliciraš se da čist preživet. Je pa fino ker te do tja pripelje Metro. Cene se točno ne spomnem, bi mogla doma pogledat če mam kje zapisano. Se mi pa zdi, da je bilo kar precej v primerjavi z ostalimi kempi v Angliji.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close