Najdi forum

Tunizija

Ima kdo kakšne izkšnje v Tuniziji? Kako se je imel? in podobno.

Malo pobrskaj po forumu, o Tuniziji se je govorilo že milijonkrat. Pojdi na Iskanje in vpiši Tunizija in iskalnik ti bo našel malo morje odgovorov…

S fantov sva bila letos v maju en teden na dopustu v Tuniziji. Dobila sva t.i. ultra last minute ponudbo, ful poceni, vedela sva le koliko * bo imel hotel. Plačala sva hotel s 5 *. Letela sva iz Graza v Monastir, najin hotel pa je bil v kraju Mahdia, in sicer Mahdia beach. Super hotel, prijazni ljudje, lepe plaže in ne preveč gneče. Možnosti izven hotela: razni izleti, npr. v Tunis (glavno mesto), Karthago, Sidi Bou Said, jahanje kamel itd.

Skratka, aktivne počitnice ali pa tudi samo poležavanje.

Priporočam.

M.

V tuniziji je lepo samo okoli hotela na morju, drugace drzava je umazana in neurejena, splaca pa se it na 3 dnevni safari.

Jaz sem bila tam dvakrat, l. 1999 in 2000. Obakrat sem bivala v all inclusive clubu (Hamamet jug in Hamamet sever). Bilo je super, ogromno možnosti za poležavanje in biti aktiven. Splača se vzeti hotel 4*+, ker moraš biti drugače zelo pazljiv pri izbiri hrane. Na letališču sem se pogovarjala s še nekaterimi Slovenci in so rekli, da so bili v 3* in da so imeli težave z diarejo in bruhanjem. Za kraj nastanitve priporočam Hamamet, okolico Monastirja, Mahdio ali Sousse, za izlete pa kot je Mariana napisala Tunis, Hamamet (muzej poročnih oblek), Sidi Bou Said (vzemi fotoaparat!) ter Kerouian (4. središče islama na svetu), če le ne bo prevroče (40 in več) ter kamelji safari (ampak rit kar boli! :))

Pa lepo se imej!
Ayla

Jaz imam veliko dobrih izkusenj s to prelepo drzavo!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close