Najdi forum

Grčija

Pozdravljeni. Z ženo sva se odločila, da preživiva dopust malo drugače. Predvsem naju zanima Grčija, kam v Grčijo, kje so lepe plaže, razni izleti ali iti z ladjo-letalo, letalo-letalo, koliko časa potuješ z ladjo…….

Z ladjo je dooolga… Traja okol 36 ur, če imaš kabino verjetno še gre.. Problem nastane, ko se ladja do zadnjega kotička nabuta z absolventi, ki še nimajo dost žuranja in potem norijo po ladji… povem iz prve roke:)) Drugače je pa odvisno kaj želita. Celinska Grčija je zanimiva iz zgodovinske plati, Atene se itak splača videt, ampak če želiš morček, pa bele hiške z modrimi oknčki.. pol definitivno otoki. Santorini je lep, tudi bolj miren, če hočeta žur, pejta na Ios.. to je meka za mlajše. Drugače se lepi tudi Naxos, Mikonos, Samos… to so vsi po istem principu… Zakintos je baje tud krasen, tam še nisem bila. Lani pa smo šli tudi na Kreto.. no, to je pa čist nekaj drugega, meni osebno ni bila všeč, sem bolj pristaš belih hišk..:)
Ne vem, ful je veliko za videt, če gresta na kakšen otok, se mogoče še najbolj splača z avionom. Z ladjo je kar matranje.. do Patrasa je ful dolgo, potem moraš še do Eten z avtosbusom, vlakom(ful smrdi!!) in potem še od Aten do Pireja in pol z ladjo na otok… saj še gre, ampak traja!!
No, upam, da sem kaj pomagala.. pa lep dopust!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close