ČIOVO-OKRUG DONJI
Če koga zanima dopust na tem prekrasnem otočku je tu tel.št.:
00385-21887739 – g. Boškovič pero , Put stinica 30, okrug donji.
To je hišica čisto ob morju, z privat plažo . Lastnika (starejša) dajeta v najem zgornje nadstropje in sicer 3 spalnice(6 postelj), kuhinja, kopalnica, velika terasa s pogledom na morje in na otočke (drvenik).. Hišica leži v slepi ulici v kateri je cca. vse skupaj 8 hišic. lastnika sta zelo prijetna in živita v spodnjem nadstropju. Mi smo bili zelo navdušeni, predvsem je super za počiti. Do trogirja je kakšnih 15 minut z avtom.čUDOVITO!
Lp, A.
To je v bistvu njuna hiša-oddajata zgornje nadstropje ampak to je v bistvu 1. nadstropje ker imata onadva podkleteno stanovanja. Je pa čisto in urejeno stanovanje. Če si že bila tam mogoče veš kje ima tisti znani nogometaš hišo-Šurjak; no,ta je 3 hišice naprej…res lepo!Priporočam! Za ceno pa tolno ne vem ker sem bila lani vsaj 3x dol ampak ne vem če so mogoče kaj podražili, ker mi smo bili prvi nasploh in smo imeli samo 2 sobice zdaj pa oddajata vse.
Lp
to ni tipičen apartma ampak zelo luštna hišica-kao vikend . Gospa ima precej kaktusov iz celega sveta tako da je tudi okolica urejena-bujno rastje. Ker je vsaka plaža malo stran ste lahko tudi nudisti. aja, samo še tole:plaža je kamnito betonirana, je pa takoj globoka voda, tako da o štengice za v v odo.Za manjše otroke ni ravno primerno.
Forum je zaprt za komentiranje.