Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice sopotnik/-ca Turčija 11.sep

sopotnik/-ca Turčija 11.sep

Živjo!

ČE je slučajno kdo za enotedensko žurko po TurČiji, naj se prosim oglasi!!!
Karto že imam , vizo bom zrihtal te dni. Problem je edino v datumu odhoda,
ki pa ga na željo tudi spremenim.
Ciljam bolj na obalo, še posebej so mi všeč hiške na drevesih.

andrej š. , 24 let

brez zamere…jst grem v turčijo par dni prej in sicer za dlje…
zanima pa me kje si pobral hiške na drevesih? kje so?

oj.

jst mam pa glih obratno, vizo mam karte pa ne (sem bil tja namenjen v vsakem primeru)… sem pa za kako avanturo dol, čas pa med 7.9 in 30.9.

če se ti da me kontaktiraj na e-mail andrej1977@volja.net . kakšen načrt bi bil dobrodošel, vsaj okviren.

hiške na drevesu so poleg atalye, to je turistično naselje

lp

bv

hiske na drevesih so v kraju, ki se mu rece OLYMPOS to pa je v likiji ob sredozemski obali, nekje med KAS in ANTALIYA. Je pa ful huda scena – taka bolj hipi varianta – nobene kljucavnice, skupni zajtrk, kosilo, kar kure se sprehajajo med mizami, rastejo pomarance, granatna jabolka, velja za najboljsi zur v turciji – pa se res je – preverjeno!

lp

no ja odvisno kaj si predstavljapš kot žur. res je da je vse bolj tako, ampak še vedno je to čisti penzion, samo hotel je narejen na drevesih.

približno kot v keniji ko te peljejo na safari, pa gledaš živali izpod pleksi stekla..

pač stvar osebne ocene

lp

bv

Pojdite v tisti kamp s hiškami, ki je največji (ne spomnim se imena). Ker midva sva bila tam, ostali 4 pa v manjših (pri sosedih) in so se vsi 4 zastrupili s hrano pa še škorpijone so imeli v hiški. Ne preveč fajn.

Nekaj tednov nazaj sem bila v Olymposu, v hišah na drevesih. To je južno od Antalye, približni tri, štiri ure z dolmušem.
V sezoni je bilo treba imeti rezervacijo za originalne hišice na drevesih, drugače pa jih je cela dolina, scena je kar vredu, imaš zajtrk in večerjo, do plaže je treba malo peš, … splošen vtis pa je super.

ta najvecji se imenuje turkmen’s tree houses (original and still the best) – nekaj v tem stilu

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close