Najdi forum

Mali lošinj

Pozdravljeni,

zanima me, kje so na lošinju peščene plaže (vem za zaliv Čikat, pred hotelom Helios). In če morda kdo pozna kakšen apartma v bližini.

Hvala.

lp,
Ria

Plaže na Lošinju so načeloma bolj žalostna zadeva. Lepa plaža je pred hotelom Aurora v Čikatu, nekaj lepega je v kraju Rovenska, malo naprej od Velikega Lošinja, lepa plaža je v apartmajskem delu AC Lopari in še nekaj naj bi bilo v kraju Artatore.

Mislim,da so pescene plaze v suncani uvali,ki je mislim da nekaj deset minut od zaliva cikat.suncane uvale ne poznam dobro,da bi vedela za apartmaje vem pa da so mi bili zelo vsec bungalovi od hotela helios.
lep pozdrav.

Kaj mislite s tem – lepa plaža? So to kamenčki in ne kamni, kot smo jih imeli letos v Medulinu, čeprav sta kar dva na tem forumu govorila o peščenih medulinskih plažah. In kaj je bilo- same skale in kamni, da me je p.d. fršlok, mi pa z otroom!!! Ali so v Malem Lošinju res mali kamenčki in pesek?

Pod pojmom lepa plaža jaz razumem to da lahko otroke pustiš da gredo sami v vodo, ti pa jih opazuješ par metrov stran kako se igrajo v pesku, kako čofotajo po vodi,…
Skratka v glavnem gre za pesek in ne za skale, razen pred Auroro. Tam je plaža iz peska, levo in desno od te res bolj majhne plaže so pa za otroke povsem neprimerne skale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close