Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice FKK ob Kolpi ali Soči

FKK ob Kolpi ali Soči

Zanima me, če kdo pozna kakšen prostor za kampiranje ob Kolpi ali Soči (lahko tudi fkk kamp), kjer je možno v naravi uživati brez kopalk in ostalih oblačil.

Ob Kolpi imaš nešteto možnosti za kampiranje. Eden izmed dobrih in urejenih kampov je v Podzemlju.

A zdej bomo še ob Soči kosmate riti gledal?

Občutek imam, da je med nudisti kar precej ekhibicionistov, saj ne iščejo skritih kotičkov, pač pa se vedno nastavijo tako, da se jih nekako vidi (če se postaviš 50 m od glavne plaže to za mene še ni skrit kotiček).

Iz mojih izkušenj lahko povem, da je nudizem ob Soči nezaželjen in je v preteklosti že povzročil precej razburjenja, o tem se je celo pisalo v Delu.

Nič nimam proti nudizmu, moti me edino to, da nekateri nudisti posiljujejo “oblečene” s svojo goloto.

Mislim, da nudističnih kampov ni, je pa dosti kotičkov ob obali, ker si lahko nagec, pa te nihče ne moti!

In upam, da predvsem ti nikogar ne motiš…

V soboto sem bila priča dogodku, ki me je pošteno razjezil. Veselo sem se hladila v prečudoviti Soči (na kopališču) ko so prišle tri punce vsaka s svojo stekleničko šampona in gela za tuširanje, se slekle do golega zabredle v Sočo in se veselo šamponirale ter splakovale v reko, nato pa opravile še britje na vseh možnih delih telesa. Od jeze kar nisem vedela kaj bi naredila. Do kopanja mi seveda ni bilo več, jezno sem odšla ven z vode. Nekateri res znajo skrbeti za naravo.

Glede nudizma pa- na kopališčih me moti. Sploh če sta gola dva ki sta par in kmalu pozabita, da so okoli njiju ljudje in se nedolžno poležavanje na plaži spremeni v kaj drugega. No, nekaj takega sem doživela ob Soči to soboto, ko sta fant in dekle vpričo vseh ki smo bili tam (vključno z otroci) skoraj sexala.

Malo v razmislek!

Pa VARUJTE NARAVO!!!

Lep pozdrav! Petra S.

***** kje sm bil jest da bi vse tri poseksal, od zadaj od spredaj pa pofafale bi ga mi a se da zvedt iz kje so ble te *****?
u kaj bi jim ga zaturil v p@zdice:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close