Terme 3000
Mi smo bil že trikrat, vendar izven sezone (začetek junija). Bilo je super, nobene gneče (naši dve sta bil v malem bazenčku večkrat sami), dobiš zastonj ležalnik, veliko je sence.
Si pa ne predstavljam, da bi tja odšla v sezoni, ker mora biti obupna gneča. Že čez vikend se je poznalo, ležalnikov je zmanjkalo, veliko otrok, tudi malo večjih, ki skačejo po malem bazenčku, tako da tamale kar malo pregazijo…
Izven sezone priporočam.
Mi smo bili pred dvema tednoma. Naš fantek je star 8 mesecev in mu je bila temperatura v zunanjih bezenih prehladna tako, da smo se kopali notri v termalnem bazenu, ki ima 36 C in je zelo užival.
Slabost znotraj je le, ker proščice na tleh tako zelo drčijo. Najbolje je sicer biti zunaj v senci dreves, ki jih je zadosti. Pametno je le priti na bazen nekje ob 9:00 ali vsaj 9:30, da še dobiš ležalnik (bazen se odpre ob 8:00).
Mi smo bili v hotelu, tisti ki pa niso bili – in teh je večina, so imeli skoraj vsi zraven hladilne torbe in so bili založeni s hrano in pijačo, da so preživeli na bazenu ves dan.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.