Najdi forum

je kdo že bil v Gani. Predvsem zaradi vize. Menda se dobi samo v Rimu

Res je , ravno sedaj enkrat nam bo Gilbert zrihtal vizo iz Rima

Aja, kdaj ga pa ti pičiš dol 🙂 ?

Ne jaz ne, frendica gre, vendar še nima vize.

Še enkrat jaz!
Kaj pa rabi za vizo in v kolkem času se jo da zrihtat. A moraš osebno po njo, ali pač najenostavnejši postopek za pridobitev vize.
Že dva dni klicarim na gansko ambasado v Rim pa se nihče ne javi.
Help!

potrebuješ potrdilo o rezarvaciji letala, 4 slike in pasaporte
Viza stane 25 evrov (to je ta z enkratnim vstopom, čeprov baje ne komplicirajo, če greš še v kakšno sosednjo državo) in 10 evrov za modela, da nam bo vse zrihtal

Jutri si gremo zrihtat rezervacije, potem pa damo zadeve Gilbertu, da gre v Rim. Tako da še ni prepozno, če je zainteresirana (070 600611 miha)

Hvala!
te bo poklicala!

živjo,

se tud jaz odpravlam v gano in seveda rabm vizo.. me zanima kdo je ta model gilbert in kje se ga dobit??

lp

poklič me pa ti dam cifro

Mi smo poslal emejl na veleposlaništvo v Rim in oni so nam dal njegovo številko, da naj se na njega obrnemo

lp

Hej, Mile, a mi lahko poves, kje in ya koliko si dobil letalske karte.
Hvala
Tana

Zivjo

danes smo izvedeli zalostno novico, da povratnih kart ni več :((((((((

Dol ni problem pridt, samo pred 15 septembrom so vsi povratni leti zasedeni, tako da bomo moral zadevo mal prestavt

Drugače smo mislil it preko STA-ja, ki ima najcenejšo karto (110 jurjev iz brnika)

ah ja……

Kateri pa je email Ganske ambasade v Rimu?
Hvala.

Najdeš na strani ministrstva za zunanje zadeve

pozabi, ce se tezko na tel. javijo, kaj se bodo sele na email. simon

jaz sem bil leta 99 oktobra in novembra tam. res je ful the best, ampak me je cepljenje in letal. karta prisla okoli 170 jurjev takrat.

ambasada je v Rimu in jaz sem takrat poslal po DHL pasus in dnar…nazaj sem pa tudi sam placal DHL, tako da me je prislo takrat okrog 18.000 jurjev viza z prevoznimi stroski. zal. dogovoril sem se po tel. da mi posljejo v enem tednu ker sem mel let tak hitro.

vso sreco.

simon

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close