Najdi forum

Gornji grad

V nedeljo gremo v Gornji grad. V bližnji in daljni okolici smo že vse videli, tudi v Logarski dolini smo že bili…
Kam bi še lahko šli? Čas imamo od 14. – 19. ure.

Snežna jama-fenomenalna zadeva

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, si me prehitel……tudi jaz sem se spomila na snežno jamo……zelo lepo in zanimivo……Ne vem, nekaj sem ujela po radiu – Lučki dnevi so enkrat, pa nisem sigurna ali ta vikend.
Lepo se imejte!!

Jooj, ce greste v Gornji Grad, nikakor ne smete zgresiti zakladnice v Radmirju, kjer imajo zlate masne plasce, potem morate se oglasiti na kaksni turisticni domaciji in poizkusiti Savinjski zelodec, v Nazarjah je cudovita Franciskanska cerkev z Dalmatinovo biblijo in samostan sester klaris, ki so edini red ki je v Sloveniji najstrozji imajo pa podruznico v Ljubljani. V Nazarjah je tudi muzej lesarstva s katerim vam garantiram, da boste zelo zadovoljni, imajo ucno pot. Odpravite se lahko tudi na ogled Mozirskega gaja, na Ljubnem je muzej splavarstva…ce potrebujete se kaksen nasvet povem iz prve roke, tudi mogoce kaj in kako se vam najbolje splaca potovati.

Lep pozdrav, Chila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close