Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Najbližja pot do Raba

Najbližja pot do Raba

V nedeljo potujem z avtom na Rab, pa me zanima, kakšna je najhitrejša povezava iz Ljubljane.

Mislim, da je najbližja preko Kočevja, pa na Delnice, in potem po magistralki proti Rijeki in ob morju navzdol. (Čez Senj, Novi Vinodolski,….)

Tu je naslov ..

http://www.vicinity.com/gif?CT=45.3940004:14.541299:1405544&IC=46.0579993:14.5049:622:Ljubljana:44.7634993:14.7525:622:Rab+Primorje-Gorski+Kotar&SS=n&W=400&H=400&FAM=opelxml&LIP=ppt|FAST:SEG:KM:ST::|46.0580001:14.504900:Ljubljana::|44.7635001:14.752500:Rab_Primorje-Gorski_Kotar::|TGlVcSG3|en_us

Mene pa zanima kam greste na rab tudi mi bi šli pa še ne vemo kam namreč bili smo že na rajski plaži pa nam ni najbolj všeč ker je mivka povsod tudi tam kjer jo nočeš
lpM

Predvsem me zanima tisti del okrog Reke, a se splaca iti kje više, da se Reki izogneš? Sem slišala, da so naredili nekaj več obvoznice. Je to res?

Mi gremo v en skrit zalivček, kjer ima naša firma en zanikrn kamp. Ampak plaža in mir sta pa rajska.

Na rajsko plažo tudi jaz ne bi šla, bili smo samo en dan, pa je bilo mivke povsod..
Mi gremo v Supetarsko Drago – letos drugič.

Kam pa v supetarsko drago v apartma ali iamjo tam kak hotel. Kakšna je pa tam plaža in koliko blizu je?
LP M

Hotela nimajo, ampak cel kup apartmajev. Je pa Supetarska D. zelo “razmetano” naselje: kar nekaj polotočkov, zalivov, tako da celega naselja sploh ne poznam. Bolj točno smo bili mi v Donji Sup. D.; naselje Dumići. Nastanjeni smo v sobi s polpenzionom (kuhajo nam lastniki). Je pa vse bolj po domače. To naselje je v bregu, za kakšne vozičke ni prav idealno. Do plaže imamo čisto blizu (se pa iz hiše ne vidi). Ta najbližja plaža je betonirana, s senco :-)), v vodi je mivka in daleč je nizka voda. Idealno je, če imaš čoln, da se zapelješ na bližnji otoček, ali kakšno plažo v bližini.

Škoda je iti na Rab zaradi Rajske plaže. Supetarska draga je kar OK, čeprav so daleč najlepši zalivčki od Suhe punte proti Kalifrontu.
Lepa je tudi plaža AC Padova v Banjolu (zunaj trava, v morju mivka) in pa plaže od Barbata proti Mišnjaku.
Lepi so zalivčki, ki se vidijo s ceste Supetarska Draga – Lopar.

V glavnem – povsod je lepo, razen v Loparju.

Na samotnih plažah pa je precej nudistov in mogoče še več starejših gospodov, ki hodijo okrog s fotoaparatom in slikajo “naravne lepote” Raba :))

Ne splača se!!!

Najbolje je da greš kar po stari cesti skozi Bakar, ker je cesta, ki poteka višje in se Bakarju izogne, eno samo gradbišče z neštetimi obvozi in nepredvidljivimi ovirami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close