Najdi forum

Tunisair

Pozdravljeni!

Vprašanje je za vse tiste, ki ste z njimi že potovali. Devetnajstega letim namreč z njimi na Djerbo. Zanima me, kako je bilo letalo (starejše, vzrževano, čisto, …?)? Osebje na letu? Kakšno je letališće na Djerbi? Spomnim se, da je bilo lani kar “zanimivo” pristati in vzleteti na Samosu.
Bi še potovali z njimi?
Aja, če ste potovali na Djerbo, kdaj ste leteli (zvečer, a ne)? Koliko časa traja polet v eno smer?
Zelo rada potujem vendar imam rada tisti vmesni del, vzletov in pristankov pa nikakor ne, čeprav jih je za mano že kar nekaj.

Hvala za odgovore!

Tama

Pozdravljeni!

Ker bo verjetno odgovarjal nekdo, ki je bil na Djerbi, bi tudi jaz nekaj vprašala in sicer, kako je s plačilnimi karticami. So bankomati, lahko plačuješ s karitco, oz. s katero?
Draga Tama, ko se boš vrnila s počitnic, mi prosim sporoči vtise, oz. kakšna navodila. Mi gremo septembra, s predšolskim sinom, prvič z letalom.
Imej se lepo!

Eka, ko pridem domov, povem kako je bilo (bo). Midva sicer potujeva sama, brez otrok, pravijo pa, da je na Djerbi za otroke prav fajn.
Tama

Živjo,

s Tunisair-om sva midva potovala v Tunizijo (Monastir, potem pa popotovanje po Tuniziji do severa – uh, kako lepo je bilo). No ja, spomini…

Glede same družbe pa: letali (tja in nazaj) sta bili novejši – mislim normalno stari (primerljivi z Lufthanso…). Čistoča OK, osebje prijazno. Vse normalno.
Še bi letela z njimi.
Pa lep dopust tam doli,

Ria

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close