Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice RAB-hotel CAROLINA

RAB-hotel CAROLINA

Septembra se odpravljamo na morje. Razmišljala sem o otoku Rab in sicer hotel Carolina. Baje je ta hotel prenovljen in klimatiziran, v bližini pa je nudistična plaža. To vem iz kataloga, zato me zanima mnenje iz prve roke; kakšen je hotel, plaža, kako oddaljena je, hrana, ipd. Šli bomo s polletnim dojenčkom, tako, da ni nujno, da je peščena plaža. Lahko je tudi kamnita, vendar dostopna z vozičkom in relativno blizu hotela.
100xhvala! Lp! N.

mi že leta in leta hodimo na Rab na dopust in smo zelo zadovoljni. Hotel Carolina je res bil prenovljen, več ti pa ne bi mogla povedat. je pa plaža kamnita in dostopna tudi z vozičkom. vse naokrog so borovci tako, da sence ne manjka. mislim, da bo vašemu malčku tam zelo prijetno. v bližini je tudi par restavracij in seveda trgovina. meni osebno, in vsem ki so bili tam z mano, je bilo zelo všeč.
upam, da boste uživali in lep pozdrav!

Oj N mi gremo tudi septembra na Rab in tudi sama sem gledala ta hotel kot ti. Verjetno se bomo kar odločili mamo pa 10 mesecev staro punčko Gremo od 30.8 do 6.9 če greste v istem terninu se lahko vidimo
lp M

mateja kostanjevec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close