Najdi forum

FKK plaže

Ali poznate kakšen kamp, ki bi imel FKK plažo (ni nujno, da je kamp FKK) med Zadrom in Šibenikom, ki ima dovolj sence. Lahko je tudi na katerem od otokov v severni Dalmaciji. Hvala za odgovore.

Poznam, zakaj vprašaš?

Dalmacija ne vem, če ima kakšen FKK camp. V Istri jih je kar nekaj, za Dalmacijo za žal ne vem. Edina varianta je divja plaža.
Sonja

je na murterju.jst sem glih vceraj prisel nazaj s svojo lepo punco in je blo noro! plaza ni tolk polna ampak je urejena,v vodi je mivka in ce zelis senco je zraven! murter je meni zelo vsec in zdej sem bil ze drugo poletje in mislim da bova s punco sla tudi naslednje!! aja,ce ne ves,murter je malo pred sibenikom!

aja,kemp je tudi v senci in je lepo urejen in nisi eden zraven druzga,ampak si bolj odmaknjen od ljudi,ki kampirajo,skratka ful so dobr urejeni placi,mesto je 5 min stran,trgovina je v kempu.

Kateri kamp pa je to – verjetno jih je na murterju več?

Če ne rabiš mestnega vrveža, pol ne nič razmišljat, ampak jo mahni na otok Pašman, v mestece, oziroma vasico Tkon. Kamp je še par kilometrov iz vasice, na samem, fkk, majhen, s prijetno senčico, in prelepo (peščeno) obalo. Mi smo z družino hodili tja leta nazaj, ko je bilo še vse bolj po razbojniško. Sem se pa predlani vstavila tam, tako za malo nostalgije in je zgledalo zelo dobro, prenovljeno… Vsekakor priporočam.
Lepe počitnice ti želim!

Najboljše, da se prepričaš kar sama…… http://www.sovinje.com

Aja,cist sem pozabil napisat,to je kemp slanica in je skor v mestu murter!
lepe pocitnice!

Kaj pomeni FKK plaža?
lp

Za nagce.

Frei korper kultur – nemška kratica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close