Najdi forum

Plitvice

No, malce dopustniške štrene.
Kdo ve, kako je kaj v Plitvicah. Jaz planiram enodnevni izlet iz Opatije, pa me zanima:
1.Se splača naredit cca. 150 km v eno smer, je vredno ogleda?
2. pomembno- se lahko kje tam tud KOPAŠ (jezero,bazen?)!
3.gostionice…?
hvala za dopustniške nasvete 🙂

Meni je bilo zelo všeč, pojdite čimbolj zgodaj, da bo več časa za potikanje okoli, vožnjo z vlakcem… papica pa v Lički kuči – mnjam!

LP, M

Pozdrav

Kolikor jaz vem se v Plitvicah ne smeš kopat, mi smo se ustavili lansko leto, ko smo se peljali mimo vstopnina 95 KUN.
Bili smo štirje in smo bili vsi enotnega mnenja ni vredno toliko denarja. TAko, da se jaz nebi peljala toliko samo za ogled v eno smer.

Vsakomur pač svoje, mogoče pa bo tebi lepše in ti bo všeč kot Miš-ki.

LP

Res je, da se kopati ne smeš, čeprav pa se vedno najdejo izjeme, ki kljub opozorilnim tablam namakajo svoje prešvicane bodije, Lička kuča je pa zaprta.

Okrog Plitvic je scena pečenih odojkov in jagenčkov. Za nas mesojedce se da naleteti na super papico. Pa še to, če se pelješ z Dalmacije, se ti zdi vse skoraj zastonj, ker v dalmaciji se za večerjice “fino” skeširamo (na osebo okrog 300 kun, tu pa smešne cene 40, 50 kun na osebo-res se ne hecam!) Restavracije so na vsak km, pred, med in po Plitvicah. Mi že tradicionalno tam jemo.Za pogledati je pa tudi lepo(jezera), po dnevih poležavanja na plaži kar prija malo “akcije”. Tisti, ki pa jim ni škoda bencina in km pa predlagam slapove Krke :-), vem da je daleč, je pa krasno in bi skoraj rabili 2 dni…

300 kun v Dalmaciji na osebo?????????? Sorry, kam pa hodte pol? Meni se še ni zgodilo, da bi tok plačala v vseh teh letih. Če se preseravaš pa lahko plačaš tolk kjerkoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close