Najdi forum

cene …

Ker bi šli kakšen dan v Portorož (na kopanje) me zanima ali mogoče kdo ve koliko stane vstop za na bazen (otroci in odrasli) pod hotelom Metropol. Še bolj bi bila pa vesela, če mi lahko kdo posreduje internet stran cenika Portorožkih bazenov.

lp

pomagač, res si pomagal!

lp

Točnega odgovora o ceni ti ne morem dat, sva pa midva bila enkrat pred par leti – in nikoli več. Vstopnina je bila kar visoka, svojega ležalnika nisi mogel prinest s sabo ampak si moral vzet njihovega, ki ga je bilo treba spet plačat, pa dežnik tudi, za pit sva si v lokalu morala sama vzet pijačo – pločevinke iz hladilnika in so bile seveda krepko dražje kot v trgovini…Sva rekla, to je pa odiranje, tja pa nikoli več. No, mogoče se je v par letih kaj spremenilo?

LP, M

jaz se bom pridružla odgovoru ki ti ga je posredoval miš.Slovenska obala je zelo draga vsakao stvar moraš plačati Portorož pa ja sploh znano kot oderuško mesto.

Pozdravljena Čivava in vsi ostali

Tudi jaz imam o portoroških plažah bolj slabo mnenje. Zelo, zelo drage vstopnine, ki so lani npr. za plažo Bernardin znašale okrog 1000 sit na osebo, pa potem je treba kot piše “Miš” plačati še ležalnike, pa senčnike…Vsekakor se veliko bolj splača malo zapeljati po slovenski ali bližnji hrvaški obali (kjer pa je stanje glede pobiranja vstopnin za plažo menda tudi vedno slabše, saj naj bi celo v Umagu za nekatere plaže pobirali denar) in poiskati kakšno primerno plažo, ki ni za plačat pa je lahko vseeno lepa, npr. kje v Ankaranu, Piranu, Izoli…. Vsekakor pa ne plačujte vstopnin za plažo v Porotrožu ker se absolutno ne splača in ni vredno. Upam, da sem kaj pomagala.

Lp Frkica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close