Medulin – hotel Belvedere
Zdravo!
Tudi mi gremo letos prvič v Medulin in prav v ta hotel. Od kolegov sem zvedela, da je plaža in dostop do morja prav za otroke. Vsako leto pa je pred vhodom v avtokamp ( cca 300 m ) igrišče za otroke ( tobogani, trampolini, avtomobilčki…)
Kdaj pa imate termin. Mi gremo 16 avgusta. Mogoče se bomo kaj videli.
lp, romana
Ja mi smo že več kot 15. let vsako leto sigurno tudi v Medulinu! Ha poznam že vsak kamenček se mi zdi! Lansko leto sem bila pa prvič s svojo sončico in bilo je seveda super! Res imajo vse za otroke, plaža je enkratna za vse starosti le pred hotelom se mi zdi da je res še najbolje za otročičke, se pa najde tudi kaj zahtevnejše! Vsako leto organizirajo igre in se lahko vključi vsak le od starosti je odvisno! Za hotel vam težko kaj rečem le kar sem sama slišala (saj jaz ne bivam v hotelu) da če kaj nimaš moraš samo reč pa dobiš! Drugače pa definifivno Medulin za otroke in odrasle suprca! Imajo pa tudi “ringišpil” zvečer da je bolj pestro za pred spanjem! Mi gremo za kakšen vikend, potem pa prvi teden v juliju in seveda še kdaj kasneje!!! Če vas še kaj zanima vprašajte! Upam da se boste imeli dobr!
Forum je zaprt za komentiranje.