Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ZOPET PRETEPEN SLOVENEC NA HR

ZOPET PRETEPEN SLOVENEC NA HR

Kaj vi menite o tem mislim da je to že absurd,da se hrvatje spravljajo na slovence…zadnjič so imeli konflikt v kukljici-Pašman…včeraj sem pa bral da so pretepli slovenca še na otoku Iž…..Sramota za hrvate…

res sramota, pa na Jesenicah so dva pretepli, pa na Ptuju zadnjič 4, da ne govorim, koliko je bilo pretepenih prejšnji teden v Ljubljani. Na obali (slovenski, da ne bo pomote), jih je pa tudi nekaj iskalo prvo pomoč potem, ko jih je policija po pretepu pred gostilno razgnala.

Poglej, to je tako, povsod imaš dobre in slabe ljudi. Po mojih izkušnjah z dopustovanji na Hrvašekm, so naši ponavadi tisti, ki so najbolj glasni, največji frajerji, največji maherji, obnašajo se, kot da je cela obala njihova, sploh kakšne večje družbe. In pol ni čudno, da kakšnemu domačinu poči film in malo popizdi…Sej ne rečem, najbrž kdaj tudi kdo kasira čisto brezveze, ampak v večini primerov pa je po moje povod to slovensko preseravanje.

Za 1. maj sme bil v Poreču in sem na alstne oči videl, kako je “gazda kuće” s klofutai spravljal nekaj slovenskih mladeničev k pameti. fantje, stari okoli 20, so bili skrajno nesramni, zajebavali so natakarice, druge goste, pa mu je pač malo dopizdilo.

Jaz na Hrvaškem nikoli nisem imel težav. Na dopustu imam rad svoj mir in tudi druge pustim pri miru.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma so eni kreteni samo iščejo frke. Zanimivo je pa to, da si naši vrli slovenčki ne upajo postaviti po robu. Sem z Jesenic in ta čefurajd je na nekaterih mestih tako naseljena kot kakšna četrt, bog ne daj da greš ke, ker si lahko full tepen, če se jih še policija boji.

jaz sem se včeraj vrnila z Visa, s sinom sva zelo uživala in imela le lepe izkušnje z domačini.

Mi smo letos dopustnikovali ravno na Pašmanu in še to v obdobju, ko so bili naši tam pretepeni. Mi nismo imeli nobenih problemov, vsi so bili prijazni, tako v trgovinah, v lokalih in tudi tam kjer smo stanovali so bili prijazni, ustrežljivi in vse je bilo the best. Tako se bomo verjetno naslednje leto zopet vrnili na ta otok, ki je mimogrede čudovit (vsaj za nas). Ta članek, ki pa je bil napisan v Slovenskih novicah, je pač napisan oz. napihnjen čisto v njihovem stilu. Torej, vse moraš vzeti z rezervo, ker verjetno tudi pretepeni niso bili takšni angeli. In kot pravijo, kjer je dim je tudi ogenj. Torej, če se pretepu pametno izogneš, verjetno nič ne bo, če pa se izpostavljaš v tuji državi, jih pač dobiš po nosu, še sloh, če si kak napihnjen petelinček (kar pa naši vsekakor včasih so).
To je pač moje mnenje, vsak pa naj si misli svoje.

l.p.

….ja, tko je to , če se kaki naši slovenčki šopirijo in afnajo, pol jih pa po gobcu dobijo….pol pa frka! Brez vzroka jih sigurn niso fasal! Še dec babo ne prebuta brez vzroka…hehe

majdab,

tale o “decu” in “babi” je pa huda. Če si moški potem si primitivc, če si pa ženska, pa zate ne najdem besed…
y

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close