Najdi forum

Spet to morje

Pozdravljeni,

ali bi bil kdo tako prijazen in mi prosim priporočil kam na morje na Hrvaški (samo ne Istra in otok Pag), primerno za oddih v dvoje.
Eno luštkano mestece, lahko tudi na otoku, prijetna plaža, pa obvezno da ni kamnita, kjer je tudi nekaj zabave, možnost sprehodov, pa kaksen izlet v bližnjo okolico.
Prosim za ideje.

Aja pa še to – a lahko pričakujem na težave pri najemu apartmaja samo za par dni (3-4) in ne cel teden?

Hvala.

krk-baska…plaza-kamencki
bol-brac-mivka
cres-valun-kamencki
vis-srebrana-kamencki
…. kar se pa tice 3-4 dnevnega bivanja…poskusi v kakerm tir. biroju…ali pa na adriatica.net- v glavnem imajo za en teden!? lp petra

Otok rab ima samo mivknate ali peščene plaže!
Na Bolu na Braču so majhni kamenčki.

Midva z možem sva večkrat že poskušala najeti apartma za 3-4 dni, pa nama ni ratalo. Enkrat sva se zlagala, da bova najela za 7 dni, potem sva pa “kobajagi” dobila nujen klic iz službe in sva morala domov. Lani sva prepotovala cel Pag. Nihče nam ni hotel oddati apartmaja za manj kot en teden. Lagati nisva hotela. Sva pa zato izvisela. Hoteli so bili polno zasedeni. Zvečer sva poskusila še na Krku. Tam sva končno dobila en beden apartma, zjutraj pa sva se zbudila v lužah (ponoči je deževalo).Seveda sva šla domov.

Če se bosta odpravila na pot izven sezone, ne bo problemov. V Zadru sva pred nekaj leti septembra preživela lep podaljšan vikend, sva pa najela sobo v privatnem hotelu (že v prvem poskusu).

Predlagam vama, da rezervirata apartma preden se odpravita na dopust. Glede na to, da bosta imela kratke počitnice, se vama ne splača daleč vozit. Zelo lepa otoka sta Krk in Lošinj. Cres je dolgočasen. Mogoče vama ustreza kakšno mestece v okolici Zadra.

Z mojim dragim sva imela podoben “problem”, saj sva šla na dopust le za 5 dni (od ponedeljka do petka). Za tak krajši čas, se res ne splača preveč vozit, zato sva se odločila za Lošinj. Malo sva imela sreče, ker ni bil ravno še vrhunec sezone (prvi teden julija). Rezervirala sva direktno preko hotela (izogibaj se agencij in posrednikov a la Adriatica.net, ker samo več plačaš – jaz jo “uporabim” za informacije, kje so hoteli, apartmaji, pa slikce pogledam, potem pa kar sama direktno rezerviram).
Ja, bila pa sva v hotelu Aurora na Lošinju – srednjerazredni hotel z bogato kulinarično ponudbo – mislim, da sem se od vseh dobrot še zredila:)

Skratka, upam, da ti bo kaj v pomoč,

Kaja

Punce najlepša hvala za odgovore. Bom malo pobrskala po internetu, drugače pa kolikor sem se pogovarjala naj ne bi bilo nekega problema najti sobico za dva kar doli na morju.

Lp

ZAKAJ NA HRVAŠKEM, SKOČI DO LIGNANA. MESTO ZA ZABAVO, ŽUR, TRGOVINE, LOKALI, AQUALAND, PA ŠE FULJE BLIZU IN FUUUUUL DOLGA MIVKASTA PLAŽA. IMAJO TUDI KAMP.
ALI PA NA GARDSKO JEZERO… KJER IMAŠ 100 MESTEC, ENO LEPŠE OD DRUGEGA , FUL ZABAVE, OD DISKOTEK, LOKALOV, AQUALANDA, GARDALANDA, SAFARI LANDA ITD ITD.
IN ŠE … CENEJE IN BOLJE KOT NA HRVAŠKEM.
CIAO, PETRA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close