Najdi forum

grčija

Živjo!
iščem sopotnico ali sopotnika, ki bi šla/šel z mano na Kreto ali kak drug grški otok(last minute varianta). Če te zanima, mi piši!
Lp, Mojca

Kdaj bi pa ti šla?
LP, Smeško

Šla bi še ta mesec, julija ali pa v začetku avgusta.Raje čim prej.

Hojla, bil ze na Kreti in Rodosu – bilo je super:)) Javita se mi, mogoce se dogovorimo, ker bi jaz za en teden sel:):)) Pišita! Aleks

karizma02@email.si

Žal v tem času ne morem.
Želim ti veliko užitkov!

sjebos!15 avgust ti je prepozno?jaz mam takrat dopust komaj in grem sigurno,zaenkrat sam..javi kak pa kaj…

si kaj razmisljala kako? za koliko casa?
napisi kaj vec… lp

Živjo, tudi sama iščem sopotnico za v Grčijo! Če si še zainteresirana, se oglasi!

LP, Nena

zakaj pa bi vse punce sle v grcijo s punco???
meni se pa nobena ni oglasla..tak da ponudba se vedno velja..15-20 08 termin odhoda….najraje kefalonija..ali pa mikonos..ali lesbos ali lefkas….last m varianta 7 dni z letalom,ali pa ladja za kakih 13 dni.Lahko hotel ali sotor.A nisem prilagodljiv?
Ce sem odkrit pa iscem le sopotnico,sopotnika ne…..LP

jest in moj kolega greva dol z avtom (s pomočjo ladje seveda)in iščeva možne sopotnike ki bi bili za to če si zainteresirana pa piš odhod je pa 29….7-10.8

grčija.koliko vas je ki bi šli v grijo pozimi.na otokih je takrat mir , morje še vedno primerno za kopanje / okoli 17 stopinj / cene nizke, zakaj vsi rinete v najdražji sezoni?

60000 za en teden grčije v last minute paketih.pozimi je 30000 sit in manj !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close